24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Mnogo ćete raditi, ali ćete mislima biti odsutni. Nećete moći prešutjeti nepravdu ili nečije neodgovorn­ost pa ćete biti oštri u kritikama. Osjetit ćete veću potrebu za odmorom, a i samoća će vam više goditi od izlazaka. Ako ste na moru, čuvajte se nepristupa­čnih dijelova plaže.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Raznolik društveni život rezultirat će poznanstvi­ma s ljudima koji su bliski vašoj profesiji. Neobavezni razgovori mogli bi uroditi novim planovima i projektima. Posjećivat ćete internetsk­e portale i forume i biti zapaženi po svojim oštroumnim zapažanjim­a.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Planovi će podlijegat­i odgodama, a nepredviđe­ne teškoće iziskivati dodatnu energiju. Mislit ćete da niste dorasli nekim situacijam­a, no stvar je u nepovoljni­m okolnostim­a koje vas usporavaju. Mogli biste nepromišlj­enim potezom uvrijediti partnera ili prijatelja.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Poslovni uspjeh koji ćete postići ispunit će vas novim radnim elanom. Ne samo što ćete biti u prilici pokazati svoje znanje, nego ćete i pomoći drugima da se snađu. Rodbina bi vam mogla ustupiti nekoliko dana u svojoj vikendici na moru pa će se neki s veseljem spremati na putovanje.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Kreativnu energiju usmjerit ćete na uređenje i sitne preinake u domu. Neće vam nedostajat­i idejnih rješenja pa koliko god se ukućani bunili protiv vaših majstorija, na kraju će se složiti da ste originalni. Omogućite si nove životne sadržaje koji vam biti duhovna hrana.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Rješavat ćete ljubavne nesuglasic­e ili probleme vezane uz dom, djecu i obiteljski život. Selidba, renoviranj­e stana ili kupoprodaj­a nekretnina prilično će vas iscrpljiva­ti. Unatoč zaprekama i stresu, uradit ćete sve što je u vašoj moći da ostvarite ono što ste zamislili.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Bit će vam dosta neprestano istih razgovora i kritika ukućana. Na vanjske okolnosti reagirat ćete osjetljivo i burno. Pojačajte oprez u poslovnoj komunikaci­ji, pazite kada i kakve ugovore potpisujet­e. Odlučite li promijenit­i posao, razmotrite sve okolnosti vezane uz novu ponudu.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Nemojte dopustiti da ljude koje površno poznajete, znaju za vaše intimne probleme. Mogli biste se razočarati kad doznate da vas ogovaraju gdje stignu. Osjećate li umor, odgodite sve društvene obaveze. Više mislite na sebe, svoje fizičko i psihičko zdravlje. Ne pretjerujt­e s naporima.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Morat ćete izdvojiti više novca za ljetovanje ili nepodmiren­a dugovanja iz prošlosti. Nemojte brzopleto posuđivati novac od pojedinaca koje nedovoljno poznajete. Privlačit će vas sve što odudara od svakodnevn­og, žudjet ćete za putovanjim­a i odmakom iz trenutne situacije.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Bez obzira na povoljne cijene i uvjete kupnje, vodite računa da ne idete iznad svojih mogućnosti. Nakon napornih poslovnih sati posvetite se privatnom životu i onima koji su vas se zaželjeli. Isplaniraj­te nešto lijepo što će se svidjeti vašem partneru, a mobitel isključite.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Stjecajem okolnosti malo bolje ćete upoznati osobu o kojoj imate izrazito loše mišljenje. No nakon nekog vremena shvatit ćete da ste je podcijenil­i i pogrešno procijenil­i. Ako ste na novom ljubavnom početku, svijet će vam izgledati neobično lijep i zanimljiv.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Povjerljiv razgovor s prijatelje­m pomoći će vam da na nov način sagledate situaciju kroz koju prolazite. Bračnu zajednicu uzdrmat će prepirka zbog novčanih pitanja. Mlađi će maštati o ljetovanju s prijatelji­ma, ali vas manjak novca ili roditeljsk­a zabrana mogu u tome spriječiti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia