24sata

Luka sjedio na rivi i slikao s navijačima: ‘Baš je pravi čovik!’

KAPETAN DOŠAO KUĆI Nakon što je Hrvatska ispala od Španjolske Luka Modrić godišnji odmor provodi u rodnoj Hrvatskoj na jadranskoj obali

- Piše: THEA TESKO

Modrić je za nagradu nakon naporne sezone odabrao krstarenje po Jadranu, a jedna od destinacij­a u koju je njegova jahta pristala bio je Šibenik.

Nakon zatvaranja 61. međunarodn­og dječjeg festivala, Modrić je zajedno sa suprugom Vanjom večerao u šibenskom restoranu Pelegrini koji je na glasu kao jedan od najboljih u Hrvatskoj. Meni od četiri slijeda košta 760 kuna, a u ponudi su u prvom slijedu kamenice, gof krastava i teletina tartar, u drugom slijedu inćun terina, sipa raviol, đuved frigatura i patka pašta. U trećem slijedu su hobotnica, krpice i zelje, teletina fažolet te riba i krumpir, dok su u posljednje­m breskva flan i rogač trešnja. Modriću nije bio problem stati i fotografir­ati se s nizom Šibenčana, a među njima je bio i Dinko Bujas Murgaš, veliki navijač šibenskih sportskih klubova, koji više od 20 godina vozi taksi u San Franciscu. Rijetki bi propustili priliku fotografir­ati se s nekim od hrvatskih reprezenta­tivaca, a tim više ako je riječ o Luki Modriću. Bujas nam je ispričao susret s kapetanom hrvatske nogometne reprezenta­cije.

- Sreli smo se slučajno. Ponosan

MODRIĆ U ŠIBENIKU

sam na Luku jer je top igrač. Jednom riječju, normalan čovik. Bez problema nam je dozvolio da se slikamo s njim. Poželio sam mu sve najbolje, zahvalio se i pozdravio ga - rekao nam je Bujas pa dodao: - Sretan sam što je posjetio Šibenik jer je to vrhunska

Luka Modrić vezao je jahtu u Šibeniku, gdje odmara s obitelji

reklama za naš grad. Bio je na večeri u najboljem restoranu u gradu, Pelegrini, nakon čega je nonšalantn­o sjedio na klupi na šibenskoj rivi gdje je na vezu njegova jahta. Svima koji su ga prepoznali dozvolio je da se slikaju te ih je lijepo pozdravi. Baš je pravi čovik.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia