24sata

Vlatka mi je pomogla u liječenju ludila...

TKO O ČEMU, DIKAN O VLATKI Kontroverz­ni poduzetnik osvrnuo se na brak s pjevačicom

- Piše: AZRA ŠARČEVIĆ

NESLAVAN KRAJ

Josip Radeljak (78), poznatiji kao Dikan, gostovao je u Podcast Inkubatoru, u kojemu je pričao i o svom propalom braku s Vlatkom Pokos (51).

Vezu su započeli 2001. godine, samo godinu dana nakon tragične smrti njegove druge supruge Ene. Vlatku i Dikana upoznala je Alka Vuica. Tad 31-godišnja Pokos zaljubila se u 27 godina starijeg Radeljaka. Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u siječnju 2006. na Karipskom otočju Turks i Caicos. Vlatka je tad nosila tirkiznu Diorovu vjenčanicu. No njihov naizgled idiličan brak završio je neslavno. Manje od godinu i pol dana nakon svadbe na Karibima, Dikan je Pokos izbacio iz svog stana na Cvjetnom trgu u Zagrebu. U knjizi “Život u raju” objavljeno­j 2010. godine voditeljic­a i pjevačica je opisala njihov, kako je rekla, sve samo ne brak iz snova.

- Ja moram biti zahvalan toj Vlatki jer ona je imala dovoljno hrabrosti da stupi u vezu sa mnom. U vezu s ludim, s čovjekom koji je potpuno u mraku. Moram priznati, ona mi je na neki način pomogla u liječenju mog ludila - izjavio je Radeljak u podcastu. Vlatkina knjiga Dikanu se nije nimalo svidjela, a još manje cijela priča koju je ispričala.

- Svašta je ona tu nadrobila, ali tim bolje zato što naravno svatko tko je pročitao knjigu je rekao ‘ti si luda’ dodao je.

Dikan je za kraj istaknuo razlog njihova razvoda.

- Pa nisam ja nju potjerao na ulicu zato što sam lud nego zato što mi je tukla dijete zaključio je Radeljak.

 ??  ?? Dikan je Vlatku izbacio iz stana na Cvjetnom trgu 2007.
Dikan je Vlatku izbacio iz stana na Cvjetnom trgu 2007.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia