24sata

SIN U PAKLU DROGE

-

Kao što je to uvijek slučaj, i ja sam mislila da moje dijete ne može postati teški ovisnik o drogama – riječi su kojima je Antonija iz okolice Splita započela priču o najtežem životnom periodu.

“Suprug i ja imamo pristojne plaće, a sin Damir (čiji je pravi identitet poznat našim Tarot stručnjaci­ma) je upravo završavao srednju školu. Damir je, kao i većina jedinaca, uvijek bio pomalo zahtjevno, ali nikad zlonamjern­o, “zločesto” dijete s kojim se ne može izaći na kraj. Dapače, o svemu smo razgovaral­i i često mi se povjeravao. Sve dok nije počeo dolaziti kući u neprepozna­tljivim stanjima – to više nije bio moj sin kakvog poznajem. A s njim su sve češće dolazili i “prijatelji” koji mi se nikada nisu sviđali. No i preko toga bih prešla da jednog dana nije iz kuće nestala sva ušteđevina, a Damir je iz dana u dan postajao sve razdraženi­ji. Tada sam se, nakon brojnih posjeta psihijatri­ma i Ustanovama za ovisnosti, na savijet prijatelji­ce, obratila Tarot stručnjaci­ma. Nisam u ništa vjerovala, ali nisam ni imala što izgubiti – sina sam već bila izgubila...” Ovo je samo jedna od brojnih teških sudbina o kojima nam svakodnevn­o pristižu pisma u naš Tarot centar „Svijetla budućnost“. Centar inače okuplja najbolje stručnjake iz područja tarota, numerologi­je, skidanja uroka, gatanja iz kave i kugle, viska i tumačenja snova a naš Vam tim stoji na raspolagan­ju od 0 do 24

sata. “Nakon šo smo se suprug i ja suočili sa spoznajom da mu nema pomoći i da smo praktički pokopali živo dijete, gospođa iz Centra mi je probudila nadu. Zvala sam ju najviše da se nekome požalim, a ona mi je vratila dijete!” kaže Antonija nakon 3 godine borbe između života i smrti sina jedinca. “Prišla mi je sa znanjem o cijeloj situaciji i nije joj trebalo previše objašnjava­ti. Pričala je kao da Damira poznaje od uvijek, ali i kao da osjeća sve ono kroz što on prolazi. Po prvi sam put tako uz njezinu pomoć osjetila njegovu volju za životom bez droge, ali i dobila praktičan savjet kako mu pomoći. Droga je sada samo uspomena a ja nisam samo ostala majka, već sam postala i baka. A Damir je svoj put pronašao u savjetovan­ju mladih zbog čega sam još ponosnija.”

TREBATE LI SAVJET? NEKOGA DA VAS SASLUŠA? ŽELITE SAZNATI ISTINU? NAZOVITE TAROT

CENTAR SVIJETLA BUDUĆNOST NA BROJ 064/528-825 Cijena poziva telefon 3,49kn/min, mobitel 4,78kn/min

Maratela mreže d.o.o. - 072/700-700 - Usluge smiju koristiti osobe starije od +18 godina. HR

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia