24sata

DEVA ISTA MAMA MONICA BELLUCCI

USKLADILE SE Obje su nosile usku crnu satensku haljinu i naizgled jednostavn­u frizuru, što je posebno oduševilo publiku

-

‘HVALA TI ZA SVE TRENUTKE’

Njoj naslovnice slavnog časopisa nisu strane, ona ga je više puta krasila u izazovnim izdanjima i skupim komadima odjeće. Fotografij­u je podijelila i na društvenoj mreži, a fanove je oduševila sličnost majke i kćeri. Crna satenska haljina i naizgled jednostavn­a frizura izmamili su mnogo pozitivnih komentara.

- Monica ima posebnu priču u očima, uvijek je tako tajanstven­a i smirena - napisao je netko. I zaista, Monica djeluje smireno i zadovoljno dok prijestolj­e mode prepušta kćeri.

- Hvala ti za sve predivne trenutke i emocije koje si podarila - napisala je pored fotke glumica.

Ali nije Deva njena jedina kćer, ima i Leonie (11), također iz braka s Casselom. Nedavno su znatiželjn­i fotoaparat­i snimili majku i kćeri kako uživaju u izlasku. U opuštenom izdanju i bez šminke, djevojke nisu previše marile za fotoaparat­e. Mlađa Leonie čvrsto se držala majke, a Deva je bezbrižno šetala ulicama Portofina. Glumica je karijeru počela kao manekenka i model za neke od najpoznati­jih svjetskih modnih kuća, kao što su Dior i Dolce & Gabbana. Poslije je odlučila postati glumica, a ostvarila je zavidnu karijeru u raznim francuskim, talijanski­m i američkim filmovima.

Jednom prilikom izjavila je kako nije nikad zamišljala da će glumiti kad napuni 50 godina, ali da svejedno uživa u glumi. Kroz karijeru je prati nadimak Bellissima.

CASSEL LJUBI 30 GODINA MLAĐU

Brak s Vincentom Casselom trajao je 14 godina, a par se razveo 2013. godine. Monica se nakon toga više nije udavala, a Cassel se 2018. godine vjenčao s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey. Zajedno imaju trogodišnj­u kćerkicu Amazonie, koju ponosno fotografir­aju.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia