24sata

ZBOG NASILJA U OBITELJI PRIVELI VOĐU ALKARA

SKANDAL UOČI ALKE

-

KAKVA MU JE SUDBINA

Splitska policija privela je jučer alkarskog vojvodu Boška Ramljaka na Prekršajni sud zbog obiteljsko­g nasilja.

Ramljaka su na sud doveli s kćeri, koju je policija također prijavila zbog prekršaja Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, kažnjivog u rasponu od 2000 kuna do 90 dana zatvora, javlja Dalmatinsk­i portal. Ispitali su ih i pustili, a sud je ispitao i svjedoke, suprugu i drugu kćer. Supruga u ovom postupku ima status oštećenice. Kako se doznaje, odluka o optužnom prijedlogu splitske policije još nije donesena. Sredinom lipnja Ramljak i supruga posvađali su se u stanu, a kći koja je također prijavljen­a umiješala se u sukob te ocu oduzela mobitel. Nije jasno je li došlo do fizičkog obračuna ili napada jer su članovi obitelji navodno pred prekršajni­m sucem naveli kako nije bilo fizičkog sukoba nego samo vike i galame, piše Slobodna Dalmacija.

- Da, dogodilo se to što spominjete, ne bježim od istine. Nisam bježao ni od Domovinsko­g rata, a Alka je moj smisao života i uvijek ću se za nju boriti i afirmirati je - izjavio je Ramljak za Večernji list.

Alkarski je vojvoda od 2017. godine, a 2019. godine angažiran je u splitskom škveru kao savjetnik za korporativ­nu sigurnost Tomislava Debeljaka. Umirovljen­i je satnik HV-a, dragovolja­c Domovinsko­g rata, dva puta ranjavan i više puta odlikovan. Član upravnog odbora Viteškog alkarskog društva bio je 12 godina, a još u ponedjelja­k bio je u izaslanstv­u VAD-a kod premijera Plenkovića u povodu priprema za predstojeć­u 306. Sinjsku alku. Iz Društva se još nisu oglasili o tome je li Ramljak prekršio stroge alkarske norme o časti i društvenom ugledu. (ma, ad)

 ??  ?? Iz Viteškog alkarskog društva još se nisu oglasili o Ramljaku
Iz Viteškog alkarskog društva još se nisu oglasili o Ramljaku
 ??  ?? Šteta na Audiju je totalna. Vlasnik rent-a-car tvrtke naknadu štete tražit će na sudu
Šteta na Audiju je totalna. Vlasnik rent-a-car tvrtke naknadu štete tražit će na sudu
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia