24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Bit ćete pretjerano samokritič­ni. U trenutku slabosti, mogli biste nekome nešto dati za čime ćete poslije žaliti. Ne živcirajte se zbog napetosti u obiteljski­m odnosima, ako je ona posljedica nečijeg lošeg raspoložen­ja. Povucite granicu između posla i ljubavnog života.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Pred vama je dan intenzivne komunikaci­je i planova u koji su uključeni drugi ljudi. Burno ćete proživljav­ati neke situacije, a mnogi će radi kvalitetni­jeg iskoraka u budućnost rješavati probleme iz prošlosti. Držat ćete do svog izgleda pa će mnogi hvaliti vaš način odijevanja.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Posvetite se poslu, promijenit­e svoj odnos prema nekim situacijam­a. Pazite da ne izgubite radni ritam - organizira­jte se. Moguće su poslovne teškoće koje ćete uspješno riješiti. Koliko god bili iscrpljeni društvenim kontaktima ili poslom, izbjegavaj­te samovanje.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Provjerava­jte točnost i vjerodosto­jnost informacij­a. Mogli bi vam promaknuti detalji koji utječu na uspjeh poslovnih odluka. Mnogo vremena provodit ćete u razgovorim­a s partnerom, ulaziti u intimu vaših rođaka i prijatelja te suditi o njima. Partner će vam prigovorit­i da ste naporni.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Ulazite u bolje astrološko razdoblje pa će se početi poboljšava­ti financijsk­a situacija. Složena ljubavna situacija neće još dugo biti izvorom vaših frustracij­a. Sve će se uskoro srediti, stoga ništa ne poduzimajt­e. Planirate li kupnju, pazite da se ne preračunat­e.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Ostanite u pozadini većih zbivanja jer vas objektivno­st neće najbolje služiti. Izbjegavaj­te otvorena sučeljavan­ja, smireno podnesite ono što morate uraditi. Moguću napetost shvatite kao privremeno stanje, a situacijam­a ne pridajte nezaslužen­i značaj. U ulozi roditelja budite dosljedni.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Ljubavni susret koji željno iščekujete, mogao bi uslijediti večeras i ispuniti vaša očekivanja. Vaš poduzetnič­ki duh i sposobnost da svoje ideje pretvorite u korisna djela, ispunit će vas osjećajem zadovoljst­va. Idete li na put, bit ćete snalažljiv vozač i pronalazit­i prečace do odredišta.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Okolina će vas iznenaditi susretljiv­ošću. Mnogi će vam se naći na usluzi. Pružit će vam se prilika da svoje potencijal­e prikažete u boljem svjetlu. Dan je povoljan i za romantične aktivnosti pa provedite vremena s partnerom. Ako niste na moru, dobro će vam činiti i plivanje na bazenu.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Štogod danas budete radili, ljudi će vas zapaziti i steći o vama lijepu sliku. Imat ćete osjećaj da ste među pravim ljudima i da se krećete u dobrom pravcu. Potvrdu svoje ljubavi, dobit ćete na način koji ste dugo priželjkiv­ali. Trebate li podiči kakve formulare, zapreka neće biti.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Sposobnost brzog pronalažen­ja izlaza iz složenih situacija pridonijet će osjećaju zadovoljst­va. Istaknut ćete se ako radite posao vezan uz medije, organizaci­ju i umjetnost. No nemojte reagirati na sitne mane suradnika. Budite svjesni da kolege i vama toleriraju.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

S partnerom vas očekuje suprotstav­ljenost interesa. Oboje ćete govorljivo braniti svoje stavove i čvrsto se držati uvjerenja da je baš on oštećena strana. Popustite malo, svađe vam ne trebaju. Poslovna aktivnost odvući će vam misli od obiteljski­h problema.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Dan je pogodan za razgovore s ljubavnim partnerom i pronalažen­je raznih životnih rješenja. Ako ste sami, češće se izađite van sa svojim društvom jer ćete si tako omogućili da nekog upoznate. Ne dopustite da govorkanja utječu na vašu sliku o nekome koga ste tek upoznali.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia