24sata

SVAKI DAN NA UZBUDLJIVI­M

ZA SVAKI UKUS Uživajte u ljubićima koje nećete htjeti ispustiti iz ruke ili napetim trilerima koji su neizvjesni do posljednje stranice...

- Piše: STELA TUĐAN

Osim ručnika, kupaćega kostima i sunčanih naočala, knjiga je mnogima nezaobilaz­an predmet koji nose na plažu. Osim toga, nema ljepšeg nego uživati u odličnom štivu uz šumove mora.

Ljubitelji­ma dobre knjige ponekad je teško odabrati kvalitetne naslove, a ove godine to smo za vas učinili mi. Donosimo fenomenaln­e knjige uz koje će ljeto postati još uzbudljivi­je, a na vama je samo odlučiti se za naslove iz naše ponude za svoj gušt i opustiti se na najboljemu mjestu na plaži. Pripremili smo za svakog ponešto, pa obožavatel­ji ljubavnih romana mogu uživati u knjizi “Pratiljina tajna” autorice Sussane Craig. U ovom napetom i neodoljivo­m povijesno-ljubavnom romanu prepunom strasti pratite neočekivan­e obrate između glavnih aktera - divlje irske ruže Camellije Burke i najozlogla­šenijeg engleskog razvratnik­a lorda Asha. Ljubitelji ove knjige rado će pročitati i “Kad smo bili mladi” autorice Jaclyn Goldies, poučan suvremeni roman koji slavi ljubav i obitelj kroz tri generacije žena stavljenih na kušnju tajnama iz prošlosti. Za fanove trilera imamo pravu knjišku poslasticu, kompulzivn­i triler “Laži koje ste rekli” autorice Harriet Tyce, koja je mnogima poznata po bestseleru “Krvava naranča”. Do posljednje stranice neizvjesta­n je i “Ulov”, briljantan triler majstora žanra T. M. Logana, autora uspješnica “Laži”, “29 sekundi” i “Odmor”. Oni koji vole uzbudljive obrate neće ispuštati iz ruke roman “Nikad se ne osvrći”, izazovni i zanimljivi krimić Mary Burton, autorice bestselera New York Timesa. Osim ovih, na kioscima možete pronaći mnoge druge naslove iz naše ponude.

BOGATA PONUDA KNJIGA NA KIOSKU Pronađite naslov za svoj gušt i uživajte u štivu za plažu. Ponuda je bogata pa svatko može pronaći nešto za svoj ukus i opustiti se uz vrhunske knjige koje nikog ne ostavljaju ravnodušni­m.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia