24sata

STARI PRIJATELJI DUŠAN I SANDRA BILI U SHOWU

-

Konobarica iz Gline također se teško miri s posljedica­ma potresa. Ponekad ne može zaspati od straha, često se sjeti kobnog dana u prosincu te nam otkrio da im ubrzo stiže prinova.

- Sad smo u iščekivanj­u bebice, termin je u rujnu. Curica je i zvat će se Maša - priča nam skromni bivši farmer. Zahvaljuju­ći emisiji “Ljubav je na selu”, Dušan je ponovno sreo staru prijatelji­cu iz dječjeg doma, Sandru Gomboc Škrinjar (33) iz Gline. Ona je prva napustila Dušanovo imanje, a nakon showa ostali su u dobrim odnosima.

- Čujem se s Dušanom, u kontaktu smo... I s drugim bivšim kandidatim­a s ovog područja se čujem. Situacija je malo bolja, ali treska i dalje, osjete se potresi, a mene je i dalje jako strah... Ponekad ne mogu zaspati od straha, a i često se

SANDRA OSTALA BEZ DEČKA

- Mislim da me taj strah neće još dugo proći, neki mi se smiju i sprdaju se, ali nisam jedina koja se i dalje boji i koja to ne može zaboraviti - dodala je te nam ispričala da sad seli iz unajmljeno­g stana u Glini u svoju kuću u Petrinji zbog posla. Nakon showa Sandra je ušla u vezu s deset godina mlađim Mirkom, no sad nam je otkrila kako više nisu zajedno. - Ljubav, čudna stvar kod mene. Nemam sreće u ljubavi... Nisam više u vezi, potres i okolnosti doveli su do toga. Bilo je samo pitanje vremena kad ćemo prekinuti - ispričala nam je te dodala kako joj je samački život nedostajao.

- Najbolje mi je kad sam sama, nema ljubomore, nema svađe... Normalno živim bez stresa i falilo mi je to - zaključila je Škrinjar. Dušan i Sandra bili su u 12. sezoni showa, a trenutno farmeri 14. sezone čekaju ljubavna pisma koja im možda promijene ljubavni život...

DUŠAN JE DIO DJETINJSTV­A PROVEO U DJEČJEM DOMU, GDJE JE NAUČIO SVE CIJENITI

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia