24sata

Novopečena mama Naomi na pilates bez kćeri

CRNA PANTERA I u 52. godini brine se za liniju kao u vrijeme modelinga, a bebu, koju joj je navodno rodila surogat majka, i dalje ‘skriva’

- Piše: TEA PAPONJA

Naomi Campbell (51) prije malo više od dva mjeseca na društvenim je mrežama otkrila da je postala majka. Tad je na Instagramu objavila fotografij­u dječjih stopala na svom dlanu, uz koju je dodala emotivan opis.

- Prekrasni mali blagoslov odabrao je mene za svoju mamu. Počašćena sam što imam ovu nježnu dušu u svom životu, doživotnu sponu koja nas veže nemoguće je opisati riječima, moj anđele. Nema veće ljubavi napisala je ispod objave. Naomini prijatelji ispričali su za Daily Mail da je njezinu kćer na svijet donijela surogat majka. Tu teoriju dokazuje i to što su Campbell vidjeli u New Yorku bez trudničkog trbuha tri tjedna prije rođenja bebe.

Izvor blizak manekenki ispričao je za časopis People da je manekenka priželjkiv­ala dijete više od deset godina. Od tada se Naomi rijetko pojavljuje u javnosti, no nedavno su je paparazzi snimili u West Hollywoodu dok je bez kćeri išla na sat pilatesa. Bivša manekenka pokazala je skladnu figuru u sportskoj odjevnoj kombinacij­i i dokazala da i u 52. bez problema može biti Crna Pantera, kako su je zvali u vrijeme zlatne ere supermodel­a devedeseti­h. Odlučila se za kratke tajice te “oversized” majicu i tenisice. Uz sportski styling iskombinir­ala je luksuznu crnu Hermesovu torbu Birkin. Lice je sakrila velikim sunčanim naočalama, a kosu lagano uvila.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia