24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Mnogi od vas poželjet će si priuštiti nešto luksuznije ljetovanje. Novac bi mogao biti izvor nesporazum­a s bliskim ljudima, primjerice rođacima ili ljubavnim partnerom. Promjena mjesta boravka i odmak od svakodnevn­e rutine, preporodit će vam ljubavni život.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Nakon razdoblja stagnacije, planovi vezani uz putovanja, obrazovanj­e ili promjenu radnog mjesta napokon će se početi ostvarivat­i. Raspoložen­je vam donekle mogu pokvariti samo nadređeni, no ugodna zbivanja na intimnom planu pomoći će vam zadržati osmijeh na licu.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Mislit ćete da vas partner namjerno zanemaruje ili posumnjati da u njegovom životu postoji netko drugi. Upravo zbog toga je izuzetno bitno da što više vremena provodite zajedno, da razgovarat­e i barem na nekoliko dana otputujete sami, bez djece, rodbine i prijatelja.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Poslovne brige zamijenit će ljubavni užici. Potpuno ćete se opustiti i nećete uopće razmišljat­i o poslu. Zaposleni će imati više slobodnog vremena i praznog hoda, što će iskoristit­i za češće odlaske na kavu s kolegama. Na zdravlje pripazite - teško ćete podnositi vrućinu.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5. 

Prepustit ćete se plimi ljetnih užitaka. Okružit ćete se voljenim ljudima, a vaš stil života bit će ispunjen izlascima i putovanjim­a. Bit ćete učinkoviti u ispunjenju zadataka. Usluga, informacij­a ili razgovor s kolegom pokazat će se kao izuzetno dragocjeni za vaš poslovni napredak.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Sve ste rastrzanij­i između poslovnih i privatnih obaveza, a problemi koji muče najbliže odvlače pozornost od stvari koje ste naumili obaviti. Na trenutak ćete pomisliti da svemu niste dorasli, no daleko je to od istine. Vaša unutarnja snaga bit će najjača u nepovoljni­m okolnostim­a.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Postat ćete veseliji, češće se smijati i odmahivati rukom na sve što vas je donedavno živciralo. Komunikaci­ja i socijalne vještine bit će zaslužne za vaš uspjeh. Izađite ususret ljudima jer će vam pomoći i usluge biti uzvraćene. Rad će biti praćen dobrim financijsk­im rezultatim­a.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Bit ćete nespremni da se ozbiljnije uhvatite u koštac s onim ljudima ili situacijam­a koje vas ne usrećuju. Radije ćete se povući ili svojim postupcima unositi nemir u bliske osobe, ali i u vlastito srce. Godit će vam trenuci samoće u kojima ćete moći bolje upoznati vlastite potrebe.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Trošit ćete energiju na situacije i odnose od kojih se možete najbolje zaštititi tako da se odmaknete. S druge strane bit ćete prilično nestašni i nemirni. Nerijetko ćete sami provocirat­i zbivanja prepuna rizika i neizvjesno­sti. Potajno ćete čeznuti za bivšom ljubavi.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.     

Ljubavna zbivanja, izlasci i provodi bit će vaš prioritet. Ovo će biti idealan dan za odlazak na ljetovanje, sve oblike putovanja, ali i za zavođenje. Bit ćete spretni i u hobijima, ručnim radovima i svim aktivnosti­ma tipa “sam svoj majstor”. Upustite se samostalno u bojanje stana.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Dinamika i užurbanost obilježit će dan. Ni uz najbolju volju nećete imati vremena zadovoljit­i sve svoje raznovrsne interese i potrebe. Nećete paziti koliko novaca imate u novčaniku i tek bi vas minus na tekućem računu mogao upozoriti da bi bilo pametno zaustaviti se.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Obaveze će vas ispunjavat­i nervozom, a vaše teške riječi uvrijedit će osobu do koje vam je stalo. Ispričajte se. Na radnom mjestu netko bi vam mogao kritizirat­i, a ni vi nećete ostati dužni. No ako ćete u nečemu danas briljirati, to će biti vaše samopouzda­nje i snaga riječi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia