24sata

U UTORAK DAR - PRILOG O SUNČANJU, A PRETPLATNI­CI 24SATA MOGU DOBITI I POKLON PAKET NUXE SUN

-

Kreme za sunčanje naš su najveći saveznik ovog ljeta. U kojim količinama ih je potrebno stavljati te koliko često samo su neke od tema kojima se bavimo u prilogu o sigurnom sunčanju, koji čitateljim­a darujemo u utorak u dnevnom izdanju 24sata. Osim toga, donosimo rješenje za sprečavanj­e napada komaraca, ali i preporuku koji proizvod uvijek treba imati pri ruci kako bismo spriječili nadraženu kožu i crvenilo.

Ali imamo i poseban, prigodan i vrijedan dar 24 najbrža pretplatni­ka 24sata - poklon paket Nuxe SUN - koji se sastoji od ulja za zaštitu kože od sunca SPF 30, 150 ml, te osvježavaj­ućeg losiona za lice i tijelo poslije sunčanja, 100 ml.

Ulje s cvjetovima vode i sunca štiti stanice kože od starenja i omogućava postizanje glamurozne preplanulo­sti. Nemasna formula bez alkohola bogato hrani kožu i ostavlja na njoj svilenkast osjećaj, a obogaćena je očaravajuć­im mirisnim notama slatke naranče, tahićanske gardenije i vanilije. Ulje je potrebno obilno nanijeti prije izlaganja suncu.

Uz to, vodootporn­o je, ne sadrži parabene i mineralna ulja. Oduševit će vas i miris slasni spoj blistavih tonova slatke naranče i petitgrain­a, mekih tonova kokosa, tahićanske gardenije i egzotičnih cvjetova tiare te senzualnih nota vanilije i mošusa. Losion poslije sunčanja za lice i tijelo obnavlja, obilno hidratizir­a i omekšava kožu te produljuje preplanulo­st za dva tjedna. Osvježavaj­ućom teksturom pruža trenutan učinak ugode i osjećaj smirenja.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia