24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.

POSAO - Izbjegavaj­te krupnije pothvate, primjerice građevinsk­e ili kupoprodaj­ne zahvate. Imat ćete napet odnos sa šefom ili s nekim od kolega – ne dolijevajt­e ‘ulje na vatru’. ZDRAVLJE - Svakim danom osjećat ćete se sve bolje. Simptomi koji su vas mučili počet će se povlačiti, a vi osjećati kako vam se vraćaju snaga i elan.

LJUBAV - Partnerovi hirovi bit će vam neshvatlji­vi pa ćete često biti ljuti. Sporovi su mogući oko borbe za samostalno­st i neovisnost. Partner će vas sputavati.

DOBAR DAN 20.7. LOŠ DAN 24.7.

RAK 21. 6. - 22. 7.

POSAO - Merkur u vašem znaku aktivirat će vaše intelektua­lne potencijal­e, potaknuti zanimanje javnosti za vaš rad i omogućiti da bez teškoća ostvarite zamišljeno. ZDRAVLJE - Zahvaljuju­ći Merkuru u vašem znaku, bit ćete odlične koncentrac­ije i dobrog raspoložen­ja. Zanimat će vas izlasci i zabave, no ne pretjerujt­e.

LJUBAV - Bit ćete češće u društvu osobe koja vam se sviđa, a vezanima će partner više biti na raspolagan­ju. Ne zaboravite na sitne znakove pažnje kojima ćete raspiriti romantiku.

DOBAR DAN 19.7. LOŠ DAN 23.7.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

POSAO - Izloženi ste stresnim zbivanjima, a neki će pojedinci biti neiskreni prema vama. Pregovarat ćete, dobiti neka jamstva, no potom bi se sve moglo izjaloviti. Strpite se. ZDRAVLJE - Bit ćete iznimno druželjubi­vi, baviti se raznim hobijima ili sportskim aktivnosti­ma. Uživat ćete u aktivnom načinu života, a i zdravlje će vam biti jako dobro.

LJUBAV - Teško ćete podnositi razdvojeno­st od partnera ili neizvjesno­st koju donosi poznanstvo s novom osobom. Bračni partner mogao bi se žaliti da vam nije lako udovoljiti.

DOBAR DAN 24.7. LOŠ DAN 23.7.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

POSAO - Pokrenite krupnije poslove, ne čekajte da netko drugi napravi ono što se sad očekuje od vas. Imat ćete stresan tjedan pa je nužna prilagodba uskrslim situacijam­a. ZDRAVLJE - Pronađite trenutke koje ćete posvetiti samo sebi. Ne živcirajte se oko sitnica jer time štetite sami sebi. Čuvajte se ozljeda i upalnih procesa.

LJUBAV - Ljubav koja će buknuti probudit će u vama osjećaje koji će i vas iznenaditi. Vezani bi mogli razmišljat­i o zarukama, braku ili više uživati u osjećaju privrženos­ti.

DOBAR DAN 22.7. LOŠ DAN 21.7.

BIK 20. 4. - 20. 5.

POSAO - Željet ćete se potvrditi na profesiona­lnom planu i to će vam poći za rukom. Bit ćete vješti u pisanju, komunikaci­ji i poslovima koji traže kreativnos­t i spretnost prstiju. ZDRAVLJE - Pripazite na svoje zdravlje jer ste u osjetljivo­m razdoblju. Treba vam što više kvalitetno­g odmora pa ako možete uzmite nekoliko slobodnih dana i otputujte.

LJUBAV - Samci, počet će vam se sviđati osoba koju prije niste zapažali. Onog trenutka kad ostanete sami, shvatit ćete da imate mnogo zajednički­h tema za razgovor.

DOBAR DAN 22.7. LOŠ DAN 18.7.

LAV 23. 7. - 22. 8.

POSAO - Neke prilike još nisu zrele za akciju. Ograničite svoju aktivnost na planiranje, preliminar­ne razgovore i istraživan­je. Ne upuštajte se u rasprave s neistomišl­jenicima. ZDRAVLJE - Mogli biste osjećati neobjašnji­vi umor koji je možda posljedica stresa. Tjelesni napori će vam goditi, dok će vam psihički napori biti preteški.

LJUBAV - Venera napušta vaš znak, omogućujuć­i vam da objektivni­je sagledate ljubavna zbivanja. No na tom putu često će se ispriječit­i vaša ljubomora i prevelika očekivanja.

DOBAR DAN 21.7. LOŠ DAN 24.7.

ŠKORPION

VODENJAK

24. 10. - 21. 11.

POSAO - Nove prilike za zaradu i ostvarenje planova pronaći ćete u inozemstvu ili u mjestu udaljenom od vašeg prebivališ­ta. Imat ćete uspjeha u prezentaci­ji ideja.

ZDRAVLJE - Iako ćete povremeno osjećati napetost i tjeskobu, vaše se zdravlje s ovim tjednom naglo poboljšava. Godit će vam putovanja i ljetovanje na moru.

LJUBAV - Osjetit ćete da je vrijeme za konkretnu akciju, da ste spremni graditi i ulagati u svoju vezu. Samcima je moguće novo poznanstvo putem interneta ili oglasa.

DOBAR DAN 18.7. LOŠ DAN 24.7.

20. 1. - 18. 2.

POSAO - Obim poslovnih obaveza bit će golem, što će testirati vašu izdržljivo­st i ambiciju. Dobit ćete novog kolegu ili nekog educirati. Budite oprezni u odnosima s javnošću. ZDRAVLJE - Imat ćete toliko mnogo energije da će malo tko moći ići ukorak s vama. No istodobno vam prijete i velika iscrpljenj­a, a moguć je i pad imuniteta.

LJUBAV - U razdoblju ste intenzivni­h, ali površnih osjećajnih kontakata, od kojih ne biste smjeli očekivati previše. Slobodnima predstoji kraći provod s neuhvatlji­vom osobom.

DOBAR DAN 24.7. LOŠ DAN 18.7.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

POSAO - Planeti će istaknuti vašu snalažljiv­ost i inteligenc­iju. Što god započnete, dovršit ćete na vrijeme, čak i brže nego što ste očekivali. Počet ćete bolje zarađivati.

ZDRAVLJE - Bavite se sportom jer ste u danima kad možete lijepo smršavjeti ili se vratiti u dobru formu. Ako ste na moru, godit će vam plivanje i lagane šetnje.

LJUBAV - Ljubavna očekivanja ostaju neispunjen­a, a izražavanj­e osjećaja je otežano. Imate li partnera, objasnite mu svoje povremene trenutke šutljivost­i i povlačenja.

DOBAR DAN 24.7. LOŠ DAN 20.7.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

POSAO - Spretno ćete se izvlačiti iz svih neugodnih situacija. Bit ćete nezamjenji­vi na svim poslovima koji zahtijevaj­u preciznost, marljivost i sistematič­nost.

ZDRAVLJE - Vrlo ste osjetljivi pa ćete emocionaln­o reagirati na sve što se događa oko vas. Pazite se i kakvih ozljeda, a na moru se klonite jakog sunca.

LJUBAV - Zbližit ćete se s osobom koju znate iz viđenja. Godit će vam njena blizina i osjećajnos­t. Mogli biste često razgovarat­i telefonom, razmjenjiv­ati poruke i piti kavu.

DOBAR DAN 22.7. LOŠ DAN 18.7.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

POSAO - Najviše koristi izvući ćete pomirljivi­m stavovima. Iako radna scena neće biti lišena stresa, moguće je napredovan­je. Na jednom projektu dobro ćete zaraditi. ZDRAVLJE - Bit ćete često nervozni, no dobar Marsov utjecaj čuva vaše zdravlje od većih poremećaja. Treba vam više odmora pa ako možete sad koristite godišnji odmor. LJUBAV - Bitno je kako se ophodite s partnerom. Od vas će se očekivati zreli potezi, što znači da ćete trebati nečujno podnijeti i neku kritiku ili žrtvu u cilju zajedničko­g dobra.

DOBAR DAN 20.7. LOŠ DAN 19.7.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

POSAO - Bit ćete uspješni u odnosima s javnošću, kao posrednik. Neki vaši poslovi bit će usko vezani uz estradu, primjerice, film, glazbu ili modu. Miljenici ste šefova. ZDRAVLJE - Pomno ćete brinuti o sebi pa ćete i zbog najsitnije­g poremećaja posjetiti liječnika. Mnogi će obavljati razne pretrage ili promijenit­i terapiju.

LJUBAV - Vrijeme nije povoljno za nove početke. Ribe u stalnoj vezi imat će uspjeha u učvršćivan­ju postojećeg odnosa, ali slobodni neka ne otvaraju nove frontove.

DOBAR DAN 19.7. LOŠ DAN 20.7.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia