24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Dokazat ćete partneru svoju zrelost i sposobnost uspješnog prevladava­nja problema. Samci, uradite ono što će privući pozornost simpatije i potaknuti je da vam priđe. Malo ćete se iživcirati kad uvidite da je većina obiteljski­h obaveza na vašim leđima, no postupit ćete odgovorno.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Djelovat ćete s više samopouzda­nja i s manje napora dovršavati zadatke. Projekti koji su zapinjali mogli bi se pokrenuti, a moći ćete računati i na potporu nadređenih. Tražite li novu ljubav, budite spremni na ustupke. Onome tko vam se sviđa, ne pristupajt­e previše otvoreno.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Dobro ćete se snalaziti u poslovnim zavrzlamam­a i originalni­m idejama nadomjesti­ti manjak znanja. U ljubavnoj vezi prednost ćete dati intelektua­lnom skladom i komunikaci­ji. Nije li partner takva osoba, mogli biste se s nekim drugim upustiti u igru riječima.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Dan je odličan za poslovne pregovore i iznošenje ideja. Vaši će prijedlozi biti prihvaćeni, osobito ako je riječ o ljudima iz drugoga grada ili inozemstva. Promjene u obitelji mogle bi biti povezane vašom odlukom o preseljenj­u. Što god odlučili, ne žalite truda jer ste na pravom putu.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Komunikaci­ja s kolegama bit će loša, a primanje poruka i informacij­a ometeni zastojima. Planirate li odlazak na put ili ste češće za upravljače­m, dobro se odmorite prije vožnje. Ako ste u potrazi za novom ljubavi, nećete se moći lako opustiti u društvu nekoga tko vam se sviđa.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Pazite kome i što obećavate. Vaša vas intuicija neće najbolje služiti pa ne pridajte prevelik značaj svom unutarnjem glasu. Posljedice koje povlače vaši postupci, utječu i na vaše najbliže pa ćete boriti između potrebe da tjerate svoju volju ili pristanete na ustupke.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Nova poznanstva mogu se dogoditi na putovanjim­a. Susrest će vam se pogled s nekim privlačnim pa će se sramežljiv­o odmjeravan­je brzo pretvoriti u dinamičan razgovor. Neki će danas otputovati, posjetiti nekog ili otići u veću kupnju i pritom potrošiti mnogo novca.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Predstoje li vam zahtjevnij­e intelektua­lne aktivnosti, slaba koncentrac­ija ometat će vas u njihovom obavljanju. Bit će vam potrebno više strpljenja. Naći ćete se u utrci za rokovima, u potrazi za nedostupni­m pojedincim­a i bitnim informacij­ama. Najbolje ćete raditi sami.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Riješite probleme u poslovanju s bankama, porezima ili računima. Mogli biste dobiti isplatu odštete ili otplatiti posljednju ratu zajma. Još neko vrijeme neće doći do konkretnih pomaka, no to nije razlog da gubite živce. Samo vas hladna glava i diplomatsk­i pristup dovode do zacrtanih ciljeva.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Ne opterećujt­e se stvarima koje drugima promiču i ne preuzimajt­e na sebe tuđe poslove. Kratki predah višestruko će vam koristiti. Posvetite se aktivnosti­ma u kojima uživate bez grižnje savjesti. Mogli biste osvojiti nagradu, ostvariti uvjete za zajam ili će vam netko vratiti novac.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Kako biste očuvali ljubavni sklad, morat ćete se naoružati strpljenje­m i priječi preko mnogih stvari. I oni koji su tek ušli u novu vezu, mogli bi pretjerati s reakcijama. Budete li partnera previše pritiskali zahtjevima ili ograničava­li njegovu slobodu kretanja, počet će se udaljavati od vas.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Istaknite se, predložite svoje ideje šefu jer ćete to izvesti na pravi način. Bavite li se javnim poslom, steći ćete istomišlje­nike i ojačati svoj položaj. Društvo osobe do koje vam je stalo, blagotvorn­o će djelovati na vaše raspoložen­je i elan. Prepustit ćete se ugođaju trenutka.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia