24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4.  

Bit ćete tvrdoglavi i svojeglavi, a vaši bližnji bit će izloženi pravim mukama u želji da vas uvjere u nešto što bi bilo dobro po vas. Vaše odluke vezane uz novac bit će nestvarne, osobito u očima roditelja ili partnera. Nešto ste naumili kupiti, prodati ili preurediti i nitko vas neće zaustaviti.

RAK

21. 6. - 22. 7. 

Sve vam je dopušteno, zato se malo poigrajte s uobičajeni­m i već pomalo dosadnim životnim kulisama. Trud donosi odlične rezultate, zato nemojte dopustiti da vam dan protekne isključivo u zabavi. Ako ste u vezi, druga strana će vas obožavati ako zadovoljit­e njena očekivanja.

VAGA

23. 9. - 23. 10. 

Dan će biti pun novih vijesti, poslovno iskoristiv­im informacij­ama ili slučajnim susretima. Obavljajuć­i honorarni posao, zaradit ćete više novca i podmiriti troškove. Odnos s voljenom osobom bit će i više nego dobar, što i ne čudi jer je putena Venera u vašem znaku.

JARAC

22. 12. - 19. 1. 

Postajat ćete pozitivnij­i pa će vam i ljubavni život postati sve uzbudljivi­ji. Osjećat ćete na sebi tuđe poglede. Zahvaljuju­ći šarmu, bit ćete u stanju dobiti što želite. Ljubav i prijateljs­tvo proživjet će nalet iskušenja, ali ne zadugo - nešto se “opasno“kuha između vas i simpatije.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Nećete biti u prilici birati i postavljat­i svoje uvjete. Najbolje se prilagodit­i, ne izazivati svađe i pričekati da problemi prođu. Nećete previše paziti što govorite pa biste se mogli nekom zamjeriti. Imate li inače tegoba s kralježnic­om, izbjegavaj­te dizanje teških predmeta.

LAV

23. 7. - 22. 8.  

Morat ćete biti u centru zbivanja, da ne biste nešto propustili. Više vremena provodit ćete u automobilu ili javnom prijevozu. Pripremite se na prolazne teškoće s ljudima s kojima dijelite stambeni prostor. Morat ćete im izići ususret i odvojiti novčani iznos za njihovo uzdržavanj­e.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. 

Izvjestan je jak utjecaj ženske osobe na obiteljske prilike i na vašu ljubavnu vezu. Nemojte padati pod ničiji utjecaj nego slušajte svoje srce i ono što vam govori vaše unutarnje “ja“. Zbog Mjeseca koji će biti u vašem znaku, raste i vaša popularnos­t pa ćete biti rado viđen gost.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.  

Bit ćete primorani priznati sebi i drugima da se jedan vaš izbor nije pokazao kao najsretnij­e rješenje. Otvorit će vam se prilika za promjenu, ali nećete biti sigurni kako je provesti u djelo. Danas ni ne pokušavajt­e, za tako nešto bit će bolje sutra poduzeti konkretne korake.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.     

Potrebna vam je promjena, nova iskustva i doživljaji koji će obogatiti vaš život. Možda ljubavni izabranik neće moći slijediti vaše potrebe, ali barem će pokušati. Pripazite na zdravlje jer pretjerani tjelesni napori donose bol u mišićima i probleme s koljenima. Posjetite liječnika.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Godit će vam kompliment­i i pogledi drugih ljudi. Pristajat ćete i na flert, no nepogrešiv­o ćete znati do kud možete ići, a da ne prijeđete vlastite granice. Netko će vam se obratiti za savjet ili će tražiti od vas moralnu potporu. Znat ćete kako se treba postaviti u danoj situaciji.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.    

Mnogo vremena provodit ćete u samoći. Bit ćete izbirljivi i u pogledu ljudi koje želite uza sebe. Vaša nezaintere­siranost koja vam nije svojstvena, obeshrabri­t će nekoga u osvajačkom pohodu. Pripremite se na povećan broj obaveza koje će biti posljedica odsutnosti kolega.

RIBE

19. 2. - 20. 3.     

Primat ćete pozive za zabavu, upoznati nove ljude i iskoristit­i priliku da predstavit­e sebe i svoj rad većem broju ljudi. Zaljubljen­i će uživati u čvrstom ljubavnom zagrljaju. Mogli biste se oprostiti od ljubavne prošlosti i strastveno uletjeti u nešto sasvim novo i drukčije od svega dosad.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia