24sata

Istaknula grudi i sakrila osmijeh. Adele se vratila!

POVRATAK PJEVAČICE Izgubila je 45 kilograma, rastala se od supruga, ali za fanove priprema novi album s kojim se ponovno vraća u glazbeni vrh

- Pišu: N. SERDAREVIĆ, I. ŠTENGL

Britanska pjevačica Adele (33) prva je osoba u povijesti koja je osvanula u listopadsk­om izdanju američkog i britanskog časopisa Vogue.

Od samounište­nja do samoiskupl­jenja, tim riječima je pjevačica najavila novi album čije ime i datum objave i dalje strogo čuva. - Moram se pripremiti na to da opet budem poznata, a poznato je da to ne volim - rekla je. Pisanje pjesama koristila je kako bi lakše shvatila tko je i što je. U travnju 2019. rastala od supruga Simona Koneckija (46).

- Kad sam navršila 30, moj cijeli život se raspao, bez ikakvog upozorenja. Bila sam jadna i nisam bila sretna. Nitko od nas nije učinio ništa loše. Nismo se povrijedil­i ili išta slično - dodala je Adele.

Ističe da joj je najteže bilo objasniti sinu Angelu (8) zašto mama i tata nisu više zajedno. - Kroz ovaj album sam mu htjela objasniti, nekad u budućnosti, zašto sam promijenil­a cijeli njegov život kako bih pronašla sreću. Nekad je zbog toga bio zbilja nesretan i ne znam hoću li ikad uspjeti zacijeliti tu ranu - iskrena je.

Nakon razvoda priznala je da je pokušala započeti romantične veze te je odlazila na spojeve. Bilo joj je teško, sve dok ranije ove godine nije započela vezu s Richom, s kojim je dulje bila u prijateljs­kim odnosima. Richa opisuje kao “divnog, urnebesnog i jako pametnog” te je dodala kako su “sretni skupa”.

- Njega ne zanima tko sam i tko će znati za nas, dovoljno je dosljedan i obziran da ne mari za to - izjavila je.

Ona je u zadnjih pet godina smršavjela 45 kilograma, što je šokiralo mnoge.

- Ljudi pričaju o mojem tijelu zadnjih godina, stoga me nije briga. To je moje tijelo, htjela sam biti snažnija kaže Adele.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia