24sata

KRALJICA EKSCESA

- Piše: PAULA BOBANOVIĆ

Bilo je nedjeljno popodne 2007. godine, kad se iznenada pojavila u Westfield Topanga shopping centru, udaljenom pola sata vožnje od njezina doma u elitnom Mulholland Driveu u Los Angelesu.

U to vrijeme mall je prepun ljudi, no tad 26-godišnja Britney Spears, u društvu tadašnjeg dečka - paparazza Adnana Ghaliba - krenula je smjerno prema omiljenoj trgovini s odjećom dizajneric­e Betsey Johnson. S police je skinula ružičastu čipkastu haljinu i još nekoliko artikala te se zaputila u kabinu iz koje je ubrzo izašao Ghalib i s njezinom se kreditnom karticom uputio prema blagajni.

- Molim vas, dajte da to brzo obavimo - kaže prodavačic­i, no kartica ne prolazi. Žena s karticom odlazi do kabine i kroz zavjesu govori Britney da postoji problem. Odjednom vrisak. - Je*** te glupe kuje! Ti idioti nikad ništa ne mogu napraviti kako treba - zaurlala je Britney i bacila na pod bočicu gaziranog soka koji je nosila sa sobom. U mlaku soka koji se razlio po podu demonstrat­ivno je odbacila robu i krenula prema izlazu. Dok ju je Ghalib pokušavao smiriti, strka i vriska privukli su mnoštvo koje je krenulo za njima. Sad već svi snimaju mobitelima, a jedna iz gomile uhvatila ju je za lakat i zamolila za fotografij­u za mlađu sestru. - Neću razgovarat­i s njima vrišti Ghalibu, koji masi viče: “Ostavite je na miru”! A onda se Britney okreće prema djevojci. - Kučko, ne znam što ti misliš tko sam ja, ali nisam ta osoba urla Britney iz svega glasa, dok s Ghalibom juri prema autu. Bio je to samo jedan od uobičajeni­h dana u životu pjevačice, čiji su se slava i sjaj tih godina naglo počeli gasiti. Danas, 15ak godina kasnije, kao da su svi zaboravili na tragični put u pro

 ?? ?? 2021. Najavljuje vjenčanje za 13 godina mlađeg partnera
2021. Najavljuje vjenčanje za 13 godina mlađeg partnera

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia