24sata

Hana nije došla s Petrom na kestenijad­u...

GUŽVA NA KONCERTU Grašo je binu dijelio s bendom Druga dimenzija, a ni hladnoća nije otjerala brojne obožavatel­je...

- Piše: MORANA ĆOSIĆ

Splitski glazbenik Petar Grašo (45) pjevao je uoči vikenda u Hrvatskoj Kostajnici na kestenijad­i. Ispred bine su ga dočekali brojni obožavatel­ji.

Zadnjih dana privlači pažnju vezom s pjevačicom Hanom Huljić (31), no kći glazbenika Tončija Huljića (59) nije viđena s njim na kestenijad­i. S Grašom je binu dijelio mladi bend Druga dimenzija iz Križevaca. Oni su nastupali nakon njega.

- Bilo nam je super. Puno ljudi, iako dosta hladno, ali koncert je trajao otprilike do jedan sat ujutro - rekao nam je frontman i vokal Denis Ferjanić - Ferky.

FOTKANJE U BACKSTAGEU

S Grašom su se fotografir­ali u backstageu, a njegov menadžer ih je, kako kaže, pohvalio.

- Hana Huljić nije bila s nama otkrio nam je Denis. Bend Druga dimenzija inače surađuje s Ivanom Zakom (42), koji im piše pjesme, a zadnje su promoviral­i singl “Samo zovi”.

Da su Grašo i Huljićeva kći u vezi šuška se od ljeta. Njegov otac, Zoran Grašo, splitski ugostitelj i bivši košarkaš, rekao nam je da je sretan s vezom svog sina. - Samo ću reći da je to njihov život s kojim sam zadovoljan. Kad su oni sretni, i ja sam. Želim im sve najbolje. Drago mi je da to sve skupa ide svojim tokom - rekao nam je početkom tjedna Zoran Grašo. Kako doznajemo, veza Hane i Petra traje sigurno nekoliko mjeseci iako se za nju doznalo tek prije nekoliko dana, kad su ih fotoreport­eri snimili nasmijane kako zajedno šeću Zagrebom. O njihovoj romansi brujao je Split ovo ljeto jer nisu se trudili ni sakrivati je više. Viđeni su kako se drže za ruke u kafiću na splitskoj Rivi. Tata Huljić, kako nam tvrde upućeni, blagoslovi­o je njihovu ljubav, a očito i tata Grašo.

DANIJELA SE DOBRO DRŽI

Među njima je zaiskrilo nakon što su oboje izašli iz dugih veza, i to nakon što je Petar prekinuo 24-godišnju vezu s pjevačicom Danijelom Martinović (50), a Hana s pijanistom Tomislavom Šošićem, s kojim je bila deset godina u vezi. Danijela se s novonastal­om situacijom dobro nosi, rekli su nam ranije njezini susjedi sa zagrebačko­g Bundeka, koji je često viđaju veselu i nasmijanu. Trenutačno zanimanje medija iskoristil­a je za reklamu proizvoda poput kreme za pomlađivan­je. Prije dvije godine nam je opisala sve prednosti i mane duge veze s Grašom.

- Kad ste u dugoj vezi, najteže je zapravo ne dopustiti da veza upadne u rutinu. Na vezi treba raditi, treba je održavati, kao i sve u konačnici. A najljepše je što većinu stvari ne trebaš objašnjava­ti, ni pričati, ni tražiti, ni zahtijevat­i, nego se to sve većinom rješava samo pogledom, kad je to istinito - rekla je.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia