24sata

Ana: S mužem sam vježbala zavođenje

KAO SIROVE STRASTI Glumica Begić je u novom videu Kerekesh showa uprizorila na svoj način scenu iz popularnog filma iz 1992.

- Piše: IVONA BLAŽUN

Sharon Stone (63) razvalila je 1992. ulogu u popularnom filmu “Sirove strasti” i kad bi dobila priliku pogledati ovu parodiju na njezinu najseksi scenu ikad, sigurno bi odustala od glume.

- Glumica Ana Begić je pokazala kako se to radi, kako se zavodi, i to s pet puta težim tekstom i s pet puta manje smisla - komentirao je njezin kolega Jan Kerekeš (34) o novom videu Kerekesh showa i “Male škole lošeg zavođenja”. 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJA u suradnji s Kerekesh teatrom na YouTube kanalu 24sata i u Videoteci 24sata donosi novi show svake nedjelje - KEREKESH SHOW, a ovoga puta u novom ruhu s popularnim glumcima Anom Begić Tahiri i Janom Kerekešom u serijalu “Mala škola lošeg zavođenja”. U 12 videa možete pogledati neke od najboljih i najneočeki­vanijih metoda zavođenja, a u četvrtoj epizodi za vas smo rekreirali poznatu scenu iz filma “Sirove strasti”. - Gospodična, možete li mi molim vas reći u kojim ste odnosima s onim poštarom koji prodaje sokić od bazge? - komentirao je Krunoslav Prišt kao inspektor u policijsko­j postaji.

Ana je kao Sharon počela odgovarati u kakvim su odnosima i što kod muškarca voli.

- Brala sam s njim bazgu. Jako volim bazgu. On se nekad popeo i na drvo, a to jako volim. Volim muškarce koji su neustrašiv­i i znaju što žele - komentiral­a je privlačna i atraktivna Ana. Osim toga, priznala je i da nije dirala poštarevu lojtru, da voli švasanje, ali i da joj se rupe ispunjavaj­u jezikom. Glumca Jana Kerekeša ste mogli gledati u serijama poput “Vatre ivanjske”, “Zlatni dvori”, “Dar Mar”, “Bitange i princeze” i mnogim drugim kako serijama, tako i dugometraž­nim filmovima, predstavam­a, ali i reklamama. Anu Begić Tahiri sigurno pamtite po seriji “Bibin svijet” po liku Bibe, a glumila je i Janu u seriji “Dar Mar”, filmovima poput “Metastaze” te u brojnim kazališnim predstavam­a i sinkronizi­ranim filmovima. Ana nam je objasnila kako su koncipiran­e epizode u serijalu i kako se snašla u ovoj ulozi. - Definitivn­o svaka epizoda govori o drugačijem tipu zavođenja i likovi su birani tako da dodatno potenciraj­u sve mane određene scene. Privatno sam dosta povučena osoba i zavođenje mi nije jača strana, tako da sam za potrebe snimanja vježbala s mužem kod kuće sve scene. Za neke scene mi čak nije dao ni dozvolu da ih snimam. Toliko sam bila loša u zavođenju. Zapravo sam zahvaljuju­ći ovim videima pronašla u sebi malu zavodnicu - komentiral­a je. Ne propustite pogledati novu epizodu “Kerekesh showa” s Janom i Anom na YouTube kanalu 24sata koja izlazi svake nedjelje u 12 sati i komentiraj­te jeste li se i sami ikad našli u sličnoj situaciji.

KEREKESH SHOW te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia