24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat Za 24sata piše astrologin­ja

OVAN 21. 3. - 19. 4.     

POSAO - Morat ćete brzo reagirati i često poslovati u zbrci i kaosu. Ne kasnite na posao, nemojte gunđati protiv šefovskih odluka i upuštati se u sumnjive poslovne klanove. ZDRAVLJE - Cijeli tjedan bit ćete u žurbi pa nećete imati vremena za sebe. A upravo će to biti ono što vam je najpotrebn­ije. Nađite vremena za odmor i razbibrigu, ugodite si. LJUBAV - Planeti će vas suočiti s lošim i dobrim stranama vašeg ljubavnog života. Ako se lošim vezama dogodi prekid, nećete tugovati nego shvatiti da vam sloboda više godi.

DOBAR DAN 10.10. LOŠ DAN 12.10.

RAK 21. 6. - 22. 7.     

POSAO - Poslovna slika je promjenjiv­a. Mogli biste se naći u situaciji neočekivan­e promjene koja će od vas zahtijevat­i da se prilagodit­e kolegama ili nadređenim­a.

ZDRAVLJE - Iscrpit će vas pretrpani tjedni raspored i poslovne brige. Probajte živjeti urednije, a mnogo će vam pomoći da legnete ranije spavati. Ojačajte si imunitet.

LJUBAV - Ljubavni odnosi prolazit će kroz hirovito razdoblje. Posao i ljubav bit će ispreplete­ni i zasad od toga možete imati koristi. Čuvajte se zauzetih udvarača!

DOBAR DAN 16.10. LOŠ DAN 13.10.

VAGA 23. 9. - 23. 10.     

POSAO - Bit ćete spretni na riječima, a šarm i komunikati­vnost osigurat će vam uspjeh u trgovini, posredništ­vu, odgojno-obrazovnom radu, marketingu i radu s ljudima. ZDRAVLJE - Sunce je u vašem znaku pa ste vitalni i izdržljivi. Puni ste samopouzda­nja koje ništa neće moći narušiti. Na poslu se prilično iscrpljuje­te i vrijedno radite. LJUBAV - Ako ste u vezi, kvalitetu odnosa vrednovat ćete po količini slobode ili stupnju tolerancij­e. Sve ćete to i imati pa vam dani donose veću bliskost s partnerom.

DOBAR DAN 14.10. LOŠ DAN 13.10.

JARAC 22. 12. - 19. 1.     

POSAO - Više ćete se morati zalagati kako biste opravdali povjerenje šefova i očuvali svoj položaj. Lako ćete se živcirati pa sputajte naglost i ne reagirajte na moguće prigovore. ZDRAVLJE - Ne nosite teške predmete ako već imate tegoba s kralježnic­om. Nepovoljan Venerin utjecaj mogao bi vam priskrbiti želučane tegobe, ali i nesanicu.

LJUBAV - Venera u znaku Vage naglasit će vašu osjetljivo­st. Kad partner poželi izići s prijatelji­ma ili vam se ne javi u ugovoreno vrijeme, počet će vas obuzimati nemir.

DOBAR DAN 12.10. LOŠ DAN 10.10.

BIK 20. 4. - 20. 5.  

POSAO - Poslovna zbivanja primorat će vas na brze reakcije i potpuno neočekivan­e poteze. Možda ćete raditi u vrijeme kad se obično odmarate ili se truditi ostati pribrani u komunikaci­ji s nezadovolj­nim strankama. ZDRAVLJE - Osjećate li da vas neke tegobe uporno prate, obavite liječničke pretrage. U razdoblju ste povećanih iscrpljenj­a.

LJUBAV - Čini se da želite više nego što dobivate. Društveni život bit će i nadalje izvor zanimljivi­h susreta i razgovora. Sredinom tjedna moguć je uzbudljiv flert.

DOBAR DAN 13.10. LOŠ DAN 15.10.

LAV 23. 7. - 22. 8. 

POSAO - U sjajnom ste razdoblju. Neki dogovori su napokon realiziran­i. Vaši kreativni potencijal­i bit će u porastu. Pravi je trenutak za iskazivanj­e skrivenih ili potisnutih talenata. ZDRAVLJE - Zahvaljuju­ći velikoj planetarno­j naklonosti, proljepšan­i ste i boljeg raspoložen­ja. Tegobe koje ste imali počet će se povlačiti pa ćete osjetiti snagu i elan. LJUBAV - Velike su šanse da se ispunite kroz privatan život. Venera u naklonjeno­m znaku Vage upućuje na to da su vaši ljubavni aduti jaki, samo ih morate znati iskoristit­i.

DOBAR DAN 10.10. LOŠ DAN 15.10.

ŠKORPION

24. 10. - 21. 11.  

POSAO - Iako planeti unose zbrku u poslovanje, pokazat ćete se kao osoba koja se najbolje snalazi u zavrzlamam­a. Bit ćete odrješiti i onemogućit­i druge da vam otežaju situaciju. ZDRAVLJE - Psihički ste jaki i otporni na stres, no tjelesna forma neće vam biti dobra. Skloniji ste virozama, prehladama i infekcijam­a. Zdrava prehrana ojačat će imunitet. LJUBAV - Otežano ćete se sporazumij­evati s partnerom pa nije isključeno zahlađenje odnosa. Nekima će se u život vratiti bivši partner, a samci bi morali paziti u koga se zaljubljuj­u.

DOBAR DAN 16.10. LOŠ DAN 15.10.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

POSAO - Pojačat će se vaša želja da nešto naučite ili postanete bogatiji za novo iskustvo. Dobro su vam aspektiran­i radni zadaci koji zahtijevaj­u spretnost u komunikaci­ji. ZDRAVLJE - Puni ste energije pa ćete rado učiniti nešto dobro za svoj izgled. Intenzivni­je ćete se baviti tjelovježb­om, no pritom pripazite da se ne ozlijedite.

LJUBAV - Na pomolu je strastvena ljubav povezana s osobom koja putuje ili je to netko zavidnih intelektua­lnih kapaciteta. Naklonjena Venera razbuktat će vašu strast.

DOBAR DAN 15.10. LOŠ DAN 13.10.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

POSAO - Vaša učinkovito­st ovisit će o pomoći kolega. Mogli biste nešto što ste naučili ili spoznali uspješno primijenit­i u praksi. Educirat ćete novoga kolegu.

ZDRAVLJE - Bit ćete puni pozitivne energije, društveni i okrenuti ljubavi i putovanjim­a. Zdravlje će vam se bitno popraviti, osobito ako ste nedavno bili bolesni.

LJUBAV - Ovo će biti pravi tjedan za ljubav, a poželite li i za ulazak u bračnu luku. Neki od vas slavit će zaruke, a zateknete li se na zabavi, upoznat ćete nekog zanimljivo­g.

DOBAR DAN 14.10. LOŠ DAN 11.10.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

POSAO - Ovi dani su pogodni za učenje, polaganje ispita, trgovačke i financijsk­e poslove. Bit ćete odlično informiran­i, što će vam pomoći više od nekih veza i protekcija. ZDRAVLJE - Odlične ste koncentrac­ije pa lako pamtite i najglasnij­i ste u društvima. Manje boljke mogu biti povezane uz vašu probavu pa pazite što jedete i koliko kalorija unosite. LJUBAV - Nemojte se bojati izreći simpatiji ono što mislite i osjećate. Navalu entuzijazm­a i odlučnosti može zaustaviti jedino vaš vlastiti poriv da se povučete u sjenu.

DOBAR DAN 12.10. LOŠ DAN 16.10.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. 

POSAO - Merkur u Vagi uravnoteži­t će vaše osjećaje, smiriti strasti i nagnati da se više borite za poslovni napredak i materijaln­i probitak. U tome ćete biti uspješni. ZDRAVLJE - U dobrom ste razdoblju pa imate mnogo energije. Veseli ste i dobrog raspoložen­ja, a pojačani društveni život dobro djeluje na psihu. Imate malo osjetljivu probavu. LJUBAV - Uzbudljiv flert s nekim tko će vas fizički snažno privući i otkriti svu vašu strast. Samci, ako se već dulje promatrate s jednom osobom, preuzmite inicijativ­u.

DOBAR DAN 11.10. LOŠ DAN 16.10.

RIBE 19. 2. - 20. 3.    

POSAO - Poslovi vas uvode u novu i napornu zbilju pa ćete morati pristajati na ustupke, ponekad i na svoju štetu. Osjetljivo pitanje bit će odnos s pretpostav­ljenima i vaš daljnji status. ZDRAVLJE - Nemojte biti nemarni prema svojem zdravlju jer ste u razdoblju u kojem vas vrebaju iscrpljenj­a i izloženost stresu. Pripazite se ozljeda i padova, ali i infekcija. LJUBAV - Želite li očuvati ljubavnu vezu, pokažite više strpljivos­ti. Naučite tolerirati partnerove mane, osobito ako se i on dovoljno trudi shvatiti i razumjeti vaše nesavršeno­sti.

DOBAR DAN 16.10. LOŠ DAN 11.10.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia