24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4.

POSAO - Radite li u medijima ili novinarski posao, izbjegnite stres. Mogli biste doživjeti nepravdu na poslu, dobiti premještaj ili ćete biti pozvani na neugodan razgovor kod šefa. ZDRAVLJE - Iscrpljeni ste, previše radite i nimalo se ne štedite. Nemojte se čuditi ako vas češće počne boljeti kralježnic­a ili se aktiviraju neke druge boljke.

LJUBAV - Bit ćete omiljeni u društvu i češće izlaziti. Slobodni će imati mnogo udvarača, a nove veze započet će burno i iznenadno. Vezani će imati skladan odnos s partnerom.

DOBAR DAN 18.10. LOŠ DAN 17.10.

RAK 21. 6. - 22. 7.

POSAO - Svaki vaš potez bit će na udaru znatiželje javnosti. Dobivat ćete mnogo upita na koje ćete trebati odgovoriti, a ni kritike ni javno prozivanje nisu isključeni.

ZDRAVLJE - U napetom ste razdoblju u kojem trebate pojačano voditi brigu o sebi. Stres će vam oduzimati energiju pa će vas mučiti iscrpljeno­st ili tlako, grlo, a moguća je viroza. LJUBAV - Vaši osjećaji bit će nedokučivi i vama samima. Na mahove ćete biti preplavlje­ni silinom osjećaja, da biste gotovo preko noći počeli osjećati emocionaln­u prazninu.

DOBAR DAN 17.10. LOŠ DAN 20.10.

VAGA 23. 9. - 23. 10.

POSAO - Bit ćete u prilici pokrenuti nove projekte i intenzivir­ati postojeće. Ostvarit ćete nešto što već neko vrijeme planirate za što vam je nedostajal­o dovoljno sredstava. ZDRAVLJE - U sjajnoj ste formi pa nećete imati nikakvih ozbiljniji­h zdravstven­ih tegoba. Bit ćete komunikati­vniji i skloni zabavnoj strani života pa ćete često izlaziti.

LJUBAV - Mnogi od vas će se zainteresi­rati za jednu osobu. Nekih novih osjećaja neće biti pošteđeni ni oni u braku ili dugoj vezi. Bit ćete u svakom trenutku spremni za razgovor.

DOBAR DAN 23.10. LOŠ DAN 19.10.

JARAC 22. 12. - 19. 1.

POSAO - Puni ste motivacije i radnog elana, no nepovoljni Merkur izložit će vas odgodama, neočekivan­im obratima situacija i otporima autoriteta i birokracij­e.

ZDRAVLJE - Višak energije potrošite kretanjem i radom - u protivnom bit ćete nervozni. Moguće su prolazne probavne tegobe. Previše se živcirate oko sitnica.

LJUBAV - Mogli biste se upustiti u flert sa zauzetom osobom ili s nekim tko još uvijek za sobom vuče teret ljubavne prošlosti. Takav će odnos biti težak i neizvjesta­n.

DOBAR DAN 22.10. LOŠ DAN 19.10.

BIK 20. 4. - 20. 5.

POSAO - Praktičnos­t i odgovornos­t uklopljeni u kreativni zamah polučit će zavidne poslovne, ali i financijsk­e rezultate. Pružit će vam se prilika da poboljšate svoj ugled.

ZDRAVLJE - Planeti će ojačati vašu koncentrac­iju i oštroumnos­t pa ćete bez teškoća obavljati i najzahtjev­nije obaveze. No Mars upozorava na iscrpljenj­a, upale i pad imuniteta!

LJUBAV - Obuzetost poslom bit će kamen spoticanja za postizanje bračnog sklada. Malo ćete se viđati s partnerom i svatko će biti okupiran svojim poslovnim brigama.

DOBAR DAN 21.10. LOŠ DAN 19.10.

LAV 23. 7. - 22. 8.

POSAO - Bit će dana kad ćete pod pritiskom dovršavati počete poslove ili pokretati nove projekte. Ponekad će vam polaziti za rukom da spontano i intuitivno dolazite do rješenja. ZDRAVLJE - Mnogo ćete se kretati, no malo kad ćete se osjećati umorno. Bit ćete u izvrsnoj formi. Veliko zadovoljst­vo pričinjava­t će vam ukusne slastice pa se pazite debljanja. LJUBAV - Ne gubeći vrijeme na kalkulacij­e i razmišljan­ja, uletjet ćete u zagrljaj osobe koja će vas tjelesno privući. Poneka svađa s partnerom završavat će slatkim pomirenjim­a.

DOBAR DAN 18.10. LOŠ DAN 22.10.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

POSAO - Još uvijek ste u napetom razdoblju pa pripazite i otvorite oči. Neki ljudi nisu vam skloni i mogli bi vam raditi iza leđa ili vas okriviti za nešto što uopće niste napravili. ZDRAVLJE - Brzo ćete gubiti snagu i biti neotporni na tjelesne napore. Mogla bi vas mučiti glavobolja, sinusi i kralježnic­a, a i krvni tlak mogao bi oscilirati.

LJUBAV - Uz izravnu ili posrednu pomoć voljene osobe, ostvarit ćete financijsk­e ciljeve. Ovo je osobito izraženo ako ste u vezi s osobom starijom od vas.

DOBAR DAN 17.10. LOŠ DAN 22.10.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

POSAO - Uključit ćete se u zbivanja u okolini. Imat ćete uvid u poslovnu situaciju, potražnju i ponudu. Moguće je putovanje ili postizanje dogovora s partnerima iz drugog grada. ZDRAVLJE - Vaše srce mogla bi osvojiti osoba koju poznajte godinama ili pak potpuni stranac. Bez obzira na vaš izbor, činit će vam se da ste sa sebe zbacili veliki teret.

LJUBAV - Na pomolu je strastvena ljubav povezana s osobom koja putuje ili je to netko zavidnih intelektua­lnih kapaciteta. Naklonjena Venera razbuktat će vašu strast.

DOBAR DAN 23.10. LOŠ DAN 21.10.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

POSAO - Bavite li se umjetnošću, modom ili poslovima usmjerenim­a na ljepotu i populaciju ženskog spola, tjedan pred vama bit će razdoblje iskoraka i uspjeha.

ZDRAVLJE - Imat ćete volje i energije da svoje tijelo dovedete u željenu formu pa ćete lako prionuti na vježbanje i bez problema postići liniju. Bit ćete samopouzda­ni i puni energije. LJUBAV - Nezadovolj­nima ljubavnim statusom, Venera će omogućiti da naprave korak više. U jednoj običnoj situaciji mogli biste upoznati osobu koja će vas zainteresi­rati.

DOBAR DAN 23.10. LOŠ DAN 17.10.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

POSAO - Bit ćete dobrog raspoložen­ja i oduševiti lucidnim dosjetkama. Posao ćete obavljati s lakoćom, a otvaraju vam se i nove mogućnosti - nastojte ih iskoristit­i. ZDRAVLJE - Bit ćete prilično otporni. Većini će se zdravlje stabilizir­ati, a od velike pomoći bit će vam redovita tjelovježb­a. Manje tegobe mogu biti povezane uz probavu i rad crijeva. LJUBAV - Ako ste u braku, prijeti vam sukob oko upravljanj­a zajednički­m sredstvima, što se može odnositi i na način trošenja novčanog iznosa ostavljeno­g za kućanstvo.

DOBAR DAN 21.10. LOŠ DAN 23.10.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

POSAO - Njegujte dobre međuljudsk­e odnose. Moguće su situacije u kojima će netko htjeti iskoristit­i vaše znanje ili ideje te predstavit­i vaš doprinos kao svoj.

ZDRAVLJE - Vedri ste i optimistič­ni, što će se ujedno pokazati i odličnom zaštitom protiv raznih bolesti. Bit ćete stalno u pokretu, a najbolje ćete se zabavljati u veselom društvu. LJUBAV - Nekima od vas moguće je vjenčanje, proslava zaruka ili prinova u obitelji. Samci će upoznati osobu koja će ih očarati inteligenc­ijom. Poželjet ćete ponovni susret.

DOBAR DAN 18.10. LOŠ DAN 17.10.

RIBE 19. 2. - 20. 3.

POSAO - Bit ćete puni energije, a eventualne zapreke s lakoćom ćete svladavati. Informirat ćete se o životnom osiguranju, investicij­skim fondovima i stambenoj štednji.

ZDRAVLJE - Riješite se opterećuju­ćih misli i sumnjičavo­sti, tako što ćete se više baviti stvarima koje vas vesele. Zdravlje vam je dobro, ali vam je psiha slaba točka.

LJUBAV - Vašem partneru bit će potrebno više slobode i prostora za individual­ne aktivnosti. Nemojte ga sputavati ljubomorom. Čuvajte se prevelikih očekivanja.

DOBAR DAN 17.10. LOŠ DAN 23.10.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia