24sata

ZA SVADBU IZGRADILI CEREMONIJA OD 25 MIL. DOLARA MALI GRAD

- Piše: MARIJA CINDRIĆ

Najstarija kći Billa (65) i Melinde (56) Gates, Jennifer Katharine Gates (25), udala se za Nayela Nassara (30), milijunaša i profesiona­lnog jahača, koji je porijeklom iz Egipta.

U subotu ujutro odvijale su se pripreme za vjenčanje zbog kojega su se, čini se, Bill i Melinda nakratko pomirili jer su viđeni kako zajedno čavrljaju s uzvanicima. Naime, roditelji mladenke službeno su se razveli u kolovozu ove godine, nakon 27 godina braka. U pripremama za svadbu sudjeluje cijela obitelj Gates, Bill, Melinda i dvoje djece Rory John Gates (21) i

Phoebe Adele Gates (18). Sve je išlo prema planu, a atmosfera je bila u potpunosti opuštena. Proba vjenčanja održana je pod budnim okom tjelohrani­telja, koji ipak nisu uspjeli spriječiti da fotografij­e procure u javnost. Fotografi su u petak uspjeli snimiti tijek priprema, oca Billa kako razgovara sa svojom kćeri i majku Melindu, koja se s mladenkom uputila u salon za uljepšavan­je. Ceremonija je bila na velikom imanju u blizini New Yorka. To imanje već se neko vrijeme priprema za vjenčanje pa su ljudi danima viđali kamione s velikim šatorom, namještaje­m, rasvjetom i ostalom opremom. Radnici su u šator, gdje će biti organizira­n koktel prije ceremonije, unijeli harfu, a gosti su uživali i u gitarama, klaviru... Kolika raskoš je vladala na vjenčanju Billove mezimice pokazuju i komentari obližnjih stanara.

- Gotovo da su sagradili čitav mali grad - rekla je jedna susjeda. Stanari su radove zamijetili još prije tjedan dana jer su zbog njih trpjeli veliku buku pa su se i žalili. Kako bi se Gatesovi ispričali, svim stanarima su poslali poklon pakete u kojima se nalazilo i skupo crno vino. Očekivali su oko 300 uzvanika, a neki već procjenjuj­u da će vjenčanje koštati i do vrtoglavih 25 milijuna dolara. Nayel je zaprosio Jennifer lani u siječnju tijekom skijaškog izleta.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia