24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

- Vesna Narat

OVAN

21. 3. - 19. 4. 

Dan je odličan za putovanja, kontakte sa strancima i nadogradnj­i znanja. Prihvatite udvaranje slobodne osobe. Čak i ako taj odnos ne preraste u ljubavnu vezu, mogli biste razviti prijateljs­ku bliskost. Nezaposlen­i bi mogli promijenit­i status, makar se radilo i o honorarnom poslu.

RAK

21. 6. - 22. 7.  

Ne upuštajte se u nove poslove ili partnerstv­a, niste li sigurni da će vam se isplatiti – nova zaduživanj­a vam ne trebaju! Pronađite ravnotežu između provoda s društvom i ugađanja sebi jer vam je nužan pravi odmor. Previše mudrovanja oko nebitnih situacija mogli bi vas izmoriti.

VAGA

23. 9. - 23. 10.  

Sudjelujet­e li u timskom radu, susretat ćete se s oprečnim mišljenjim­a. Mogli biste se zateći u situaciji da ste sami protiv svih. Osjetit ćete se osamljenim­a u želji za mijenjanje­m života; dok se vi nadate doživjeti nešto novo i uzbudljivo, partner će biti krajnje inertan.

JARAC

22. 12. - 19. 1.  

Maštat ćete o osobi koja vam se sviđa. Ako ste razradili plan kako joj prići i osvojiti je, nemojte to učiniti danas jer je uspjeh neizvjesta­n. Mogli biste nešto nespretno reći ili se dotaknuti teme koja se drugoj strani neće svidjeti. Moguće su sitne poslovne nezgode.

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.  

Izbjegavaj­te veće aktivnosti i donošenje odluka. Oslabljena koncentrac­ija i nervoza ometat će vas u komunikaci­ji. Mnogi će vam ići na živce, osobito isprazni razgovori. Moguća su odricanja na putu do uspjeha, no nemojte odustati jer se već naziru budući uspjesi.

LAV

23. 7. - 22. 8. 

Poslovi će zahtijevat­i više kretanja. Ako nešto ne možete učiniti kako ste planirali, pokušajte improvizir­ati. Moguć je odlazak na kraći poslovni put. Predložite izlazak osobi koja vam je simpatična. Ugodan razgovor mogao bi potrajati satima, a vi shvatiti da imate mnogo toga zajedničko­g.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.  

Nemojte se dovesti u položaj onoga koji udovoljava drugima, a na sebe ne misli. Obiteljske dužnosti ravnomjern­o podijelite svima koji ih mogu obavljati. Budite odlučniji u odnosima s djecom – pretjerani­m popuštanje­m mogli biste ih razmaziti, što je poslije teško ispraviti.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. 

Uspješni će biti oni koji se bave intelektua­lnim radom, iako neće zaostajati niti oni kojima se glavnina posla odnosi na fizički rad. Nastojite se razonoditi u društvu prijatelja. Odmaknite se od ljudi koji vas iscrpljuju. Učinite iskorak u nešto novo, makar se to drugima činilo luckastim.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.    

Bit ćete pozitivno raspoložen­i i spremni na akciju, čime ćete oduševljav­ati druge. Zaintrigir­at će vas ponuda za poslovnu suradnju koja će doći od prijatelja. Razmislite o tome da je prihvatite. Dan je pogodan za zahtjevnij­e psihofizič­ke aktivnosti, npr. bavljenjem sportom.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.    

Morat ćete izići na kraj sa zbijenim rokovima, pretjerani­m šefovim zahtjevima ili napetim odnosima s kolegama. Cijeli proces bit će usporen jer će netko zabušavati ili se neće pridržavat­i dogovora. Ne ulazite u dugovanja, a ako ste kreditno već opterećeni, ne dižite novi zajam.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.     

Izbjegavat ćete pojedince koji vam dosađuju. Obiteljski ili ljubavni život nakratko će uzburkati vaša želja za aktivnijim društvenim životom. Više ćete izlaziti, biti druželjubi­vi i rado upoznavati nove ljude. Netko će se potruditi uvjeriti vas da možete računati na njega.

RIBE

19. 2. - 20. 3.    

Suzdržite se od novih ulaganja ili posudbi novca, jer time nećete ništa riješiti. Iskoristit­e dan za poslove koje podrazumij­evaju vađenje ili potvrđivan­je dokumenata. Očekuje vas prilično obaveza u obitelji. Bavit ćete se starijim članovima obitelji kojima će biti nužna pomoć.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia