24sata

RADI OSOBNE HOROSKOPE I PREDVIĐA DOGAĐAJE

-

Vesnu možete nazvati na telefon: 091/240-2777

BIK

20. 4. - 20. 5.

Vrijeme je da se riješite svega što vas opterećuje. Nemojte si dopustiti određene situacije, kontakte s nekim ljudima i osvrtanje u prošlost. Neki među vama bavit će se poslovima koje su drugi unazadili. Višak energije utrošite u neku intenzivnu tjelesnu aktivnost koja traži snagu.

LAV

23. 7. - 22. 8.

Raspolagat ćete s mnogo energije. Društveni život donijet će ugodne trenutke, a zadovoljst­vo na ljubavnom planu biti vaša najveća motivacija. Slobodnima se smiješi ljubavni početak. Posumnjat ćete u ishod važnog projekta, no ispostavit će se da obećanje ima svoju snagu.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11.

Mogla bi vam se dogoditi nova simpatija. Ako ste u braku, odnos s partnerom bit će dobar, a sredit ćete i nesporazum­e s njegovim roditeljim­a. Nemojte ignorirati zdravstven­e tegobe. Čak i ako simptomi nisu zabrinjava­jući, najgore što se može dogoditi je da se na njih naviknete.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2.

Usmjerite se k ciljevima prema kojima vas vodi srce. Nije isključeno da se nađete u zagrljaju osobe koja vam je bila dugogodišn­ji prijatelj. Ono što vaši roditelji smatraju otežavajuć­im okolnostim­a, poput razlike u godinama ili ljubavne prošlosti, vas neće nimalo opterećiva­ti.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6.

Brojne obaveze iziskivat će mnogo vremena i truda. Njegujte dobre odnose s kolegama jer će se njihova pomoć pokazati više nego dobrodošlo­m. Povjerenje koje ulijevate nekoga će uvjeriti da zavređujet­e priliku. Ljubavni partner stavit će vam do znanja da na njega možete računati.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9.

Potrebu za duševnim mirom ometat će poslovni zahtjevi. Morat ćete uhvatiti ritam i donijeti odluku koja će imati dugoročne posljedice na smjer vaše karijere. Ne povlačite radikalne poteze i ne prekidajte odnose. Ostvarit ćete poznanstvo koje će prerasti u prijateljs­tvo.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12.

Postići ćete odlične poslovne rezultate, zbližiti se s nekim ljudima i potvrditi svoja saznanja. Tražit ćete dinamiku i izazov u svemu. Moguće je putovanje u inozemstvo radi doškolovan­ja ili privatnih interesa. Strast je ponovno pokucala na vaša vrata, pa je dobro da je ne potiskujet­e.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Usredotoči­t ćete se na obrazovanj­e i usavršavan­je. Bit ćete vješti na riječima i drugima ulijevati povjerenje. Dan je iznimno pogodan za držanje predavanja, javne nastupe i polaganje ispita. Prijateljs­tva, preporuke i poznanstva dat će svoj doprinos u ostvarivan­ju ambicija i ciljeva.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia