24sata

SA ŽENAMA SAM PRAVI DŽENTLMEN

Mark se doselio iz Berlina u Zagreb, a osim pjevanjem po talent showovima, voli zaigrati nogomet kao golman

- Piše: PETRA ANIĆ-BOŽIĆ

Mark Bagarić (27) osvojio je četvrti zlatni gumb u showu “Supertalen­t” u nedjelju navečer. Dodijelio mu ga je glumac Janko Popović Volarić (41). Mark je pjevao “Crazy Love” Briana McKnighta i osvojio žiri i gledatelje.

- Osjećaj je neopisiv. Još sam pod dojmom. Svaki komentar žirija me oduševio, a istaknuo bih reakcije Maje Šuput i Martine Tomčić - kaže nam pjevač podrijetlo­m iz Hercegovin­e koji je rođen u Berlinu. U Zagreb se preselio, kaže, s roditeljim­a umirovljen­icima jer ih nije htio ostaviti same.

- Dok sam živio u Njemačkoj, nastupio sam na njihovu talent showu i to je vrlo pozitivan doživljaj za mene. Nastupanje mi predstavlj­a zadovoljst­vo koje mi daje motivaciju, snagu i samopouzda­nje - kaže Bagarić. Radi kao disponent u njemačkoj firmi za proizvodnj­u i distribuci­ju aluminijsk­ih vrata, a uz glazbu, njegov hobi je nogomet i igra na poziciji golmana.

- U Zagrebu sam od listopada 2019. Jako sam se dobro uklopio, imam dobro društvo i susjedstvo. Razlika je jer sam u Berlinu živio u stanu, a ovdje u kući, te bih rekao i da je mentalitet malo drugačiji. No jako sam sretan i zadovoljan što živim ovdje - kaže pjevač.

ČEKA IDEALNU DJEVOJKU

Mark kaže da govori pet jezika: hrvatski, njemački, engleski, španjolski i francuski.

- Tečno govorim njemački, hrvatski i engleski, a posjedujem i osnovno znanje španjolsko­g i francuskog, koje sam učio u školi. Svakodnevn­o koristim njemački jer razgovaram s prijatelji­ma u Berlinu, a dolazak u Zagreb mi jezično nije predstavlj­ao problem jer odmalena se susrećem s dvojezično­šću u obitelji - kaže Mark. Nakon “zlatnoga gumba” broj obožavatel­jica mu se povećao, a u vezi još nije bio.

- Ljudi će me sad sigurno više prepoznati. No ako mi se neka djevojka javi putem društvenih mreža, ne vjerujem da ću pristati na spoj. Ipak sam klasični džentlmen - smije se Mark. Dodaje kako njegova idealna cura mora biti zgodna i atraktivna te mora imati lijep karakter i biti dobra u srcu. - To mi je najbitnije, a ostalo je zanemarivo - kaže. U showu se nada ići do pobjede.

- Želja mi je i ostati živ i zdrav te se pritom što više progurati na sceni i zabavljati ljude glasom zaključuje.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia