24sata

NAPAO ME I OPTUŽIO DA SKRIVAM DROGU

Na sudu u Virginiji glumica je detaljno opisala Deppovo navodno zlostavlja­nje

- Piše: T. PAPONJA, D. PEK

Sudska borba između bivših supružnika Johnnyja Deppa (58) i Amber Heard (36) je u tijeku, a glumica je u srijedu prvi put svjedočila na sudu u Virginiji.

- Ovdje sam jer me moj bivši suprug tuži. Teško mi je pronaći riječi kojima bih opisala koliko je ovo bolno. Užasno je sjediti ovdje tjednima i ponovno sve proživljav­ati - započela je Amber svoje izlaganje.

Glumica se najprije prisjetila prvog susreta s Deppom. Naime, upoznali su se 2011. godine na snimanju filma "Portorikan­ske noći: dnevnik opijanja".

- Razgovaral­i smo o knjigama i glazbi, poeziji. Volimo puno istih stvari. Opskurne pisce, zanimljive knjige i pjesnička djela za koja nikad ranije nisam čula da ih netko drugi poznaje ili voli kao ja - ispričala je Amber i dodala kako dotad nije bila obožavatel­jica Deppova rada. - Nismo se ranije upoznali, ali sam znala tko

je on. Znala sam i da je jedan od najpoznati­jih ljudi na svijetu - rekla je. Ispričala je kako ju je Depp u potpunosti zadivio, slagali su se oko svega, što joj je bilo vrlo čudno jer je slavni glumac dvostruko stariji od nje. Međutim, stvari su se, kaže Heard, ubrzo promijenil­e. Rekla je kako je jednom prilikom upitala Deppa za značenje jedne od njegovih tetovaža. On joj je odgovorio da piše "wino" (alkoholiča­r), ona se nasmijala, a zatim je, kaže, uslijedio prvi šamar.

- Nikad to neću zaboraviti. Taj trenutak mi je promijenio život. Ja sam se nastavila smijati, samo sam se smijala jer nisam znala kako da reagiram. Mislila sam da se šali - rekla je glumica te dodala kako je svemu "kumovao" i alkohol. Depp je sve to zanijekao.

Zatim je Heard opisala njihovo putovanje s prijatelji­ma. Jednom prilikom su se Johnny i Amber posvađali u svojoj prikolici. Glumac je počeo tražiti nešto i upitao je Amber gdje je "to". Derao se na nju i optuživao je, navodno, za nevjeru, a ona je pokušavala otići.

- Počeo me napadati i ispitivati gdje skrivam. Pitala sam ga o čemu govori, što to skrivam. Tad mi je strgnuo haljinu i gaćice. Gurnuo je svoje prste u mene i rekao da traži svoju drogu - ispričala je Amber kroz suze.. Ispričala je kako je Deppova tad 14-godišnja kći Lily Rose bila toliko uplašena očevim ponašanjem da je imala napadaj panike, toliko jak da je pobjegla s očeva privatnog otoka helikopter­om zajedno s Heard. Podsjećamo, Depp i Heard su se vjenčali 2015. i bili su u braku godinu dana prije nego što je Heard podnijela zahtjev za razvod. Na suđenju u Virginiji pokušava se utvrditi je li esej Washington Posta iz 2018. koji je napisala Heard, u kojem je optužila glumca za obiteljsko zlostavlja­nje, klevetao Deppa.

 ?? ?? ➤ Amber se rasplakala prisjećaju­ći se, kako kaže, prvog udarca
➤ Amber se rasplakala prisjećaju­ći se, kako kaže, prvog udarca
 ?? ?? ➤ Depp je zanijekao da je udario bivšu suprugu
➤ Depp je zanijekao da je udario bivšu suprugu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia