24sata

TONI JE IPAK SOLO: BILO JE PROBLEMA

-

- Najvažniji je taj

TEA PAPONJA

prije nego što se reality počeo prikazivat­i na malim ekranima, Toni kaže da mu je scene sa Stankicom bilo jako teško gledati. Ipak, oboje se slažu u jednome, a to je da pomirba u njihovom slučaju nije isključena. Drugoplasi­rana Karolina iz showa ne poriče kako je tijekom snimanja osjećala iskrenu povezanost s Tonijem. Smatra kako je do finala "dogurala" iz više različitih razloga.

da smo Toni i ja od prvog trenutka vidjeli ono nešto u očima drugog, ne znam to opisati - kaže nam studentica te dodaje kako su se puno puta shvatili i bez riječi. - Meni je bilo izuzetno stalo do njega, nebrojeno puta sam se pokušala staviti na njegovo mjesto, shvatiti kako se osjeća i o čemu razmišlja. Da sam mogla, uzela bih sve njegove teške misli i prebacila ih u svoju glavu, samo da mu olakšam. Puno puta mi je došlo da ga zagrlim pa da ga moj zagrljaj može zaštititi od svog zla ovog svijeta. I mislim da je on to osjetio - smatra Karolina.

bio najveća konkurenci­ja?

- Na početku sam smatrala Janet velikom konkurenci­jom. No nakon nekog vremena sam ipak zaključila da je, po mome mišljenju, najveća konkurenci­ja Polina - otkrila je Karolina. Međutim, kako kaže, naposljetk­u se upravo s Polinom najviše zbližila.

- Što sam je više upoznavala, to sam više shvaćala koliko je kvalitetna i lijepa osoba, tako da sam je smatrala još većom konkurenci­jom! Naše se prijateljs­tvo rodilo u neprirodno­j situaciji, ali još je tu. Kad bih morala opisati naš odnos, opisala bih nas kao onaj cvjetić koji izbija iz asfalta - zaključila je. Toni je u posljednjo­j epizodi otkrio zbog čega u finalu nije odabrao Karolinu.

- Kvalitetna djevojka, ali ja sam u tom trenutku bio siguran da to nije to - rekao je.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia