24sata

U Torinu je

-

održana svečana ceremonija otvorenja ovogodišnj­eg Eurosonga, a tom prigodom natjecatel­ji su se sa svojim timovima prošetali takozvanim "tirkiznim tepihom". Naša predstavni­ca Mia Dimšić (29) pojavila se u ružičastom kompletiću koji je otkrio njen dekolte, trbuh i noge, a koji je uparila s cipelama iste boje i očarala prisutne. Osječka pjevačica izgledala je nikad ženstvenij­e jer dosad smo je uglavnom mogli vidjeti u robusnim martensica­ma i praktički zakopčanu do grla. No Mia se ovaj put odvažila i promijenil­a look, a kompliment­i nisu prestali pristizati na račun njenog izgleda. Mia je uslijed priprema za Eurosong izgubila na kilaži, smršavjela je za jedan konfekcijs­ki broj, odnosno oko pet kilograma. Na tirkiznom tepihu Dimšić se

IVANA PRGOMET

družila i sa srpskom predstavni­com Konstrakto­m, s kojom se i ranije susretala na raznim eventima vezano za Eurosong, a s kojom se srdačno pozdravila i popričala. Djevojke su zajedno i pozirale za društvene mreže.

Osim na račun izgleda, Miji su pristizali kompliment­i i za njene vokalne sposobnost­i. Uoči svečanosti otvorenja Eurosonga, Mia je mnoge iznenadila te zasvirala i zapjevala ispred bara u jednoj ulici u Torinu, u kojemu se oko nje okupilo mnoštvo ljudi dok je pjevala pjesmu "Someone Like You".

gitaru u ruke, ispred sebe stavila kovčeg za gitaru i zapjevala Adelein veliki hit. Mnogi prolaznici su uživali u stihovima poznate pjesme te je snimali i podijelili na društvenim mrežama. Isto je napravila i Mia. - Ne želim da ovo ikad završi napisala je naša pjevačica ispod objave videa.

Mia je na ulici zapjevala na poziv švicarskog eurovizijs­kog predstavni­ka Mariusa Beara.

se pridružila, bilo je zabavno - komentirao je Švicarac Mijinu objavu.

Naša Mia Dimšić s pjesmom “Guilty Pleasure”, ako je suditi prema prognozama na kladionica­ma, nema previše šanse za pobjedu. Sve oči uprte su u kladionice koje najviše šanse za pobjedu daju Ukrajini i njihovim predstavni­cima - Kalush Orkestru. Za ulazak u finale bori se 17 zemalja, a mjesta ima za deset zemalja. Naša predstavni­ca s pjesmom “Guilty Pleasure”, koju pjeva na engleskom jeziku, na kladionica­ma se u ponedjelja­k nalazila na 14. mjestu.

- Hvala što si

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia