24sata

Uživo sam imala

-

potpuno drugi dojam, rekla je Samanta Knežević (26), kandidatki­nja 14. sezone showa "Ljubav je na selu", o farmeru Tomislavu Skejiću (29). Pridobio je njezinu pažnju i odlučila mu je pisati pismo, u nadi da će ga upoznati. Međutim, prvi susret baš i nije bio idiličan. Tomislav je prepoznao Samantu, koja je sudjeloval­a u 13. sezoni spomenutog showa. Tad je bila kod farmera Nevena Landeka, poznatijeg kao "gepek majstor". Nadala se da će se neka iskra zapaliti i između nje i Tomislava, ali on nije bio oduševljen njezinim dolaskom. Upitali smo Samantu kako su se slagali i je li joj se svidio kad ga je vidjela uživo.

- Vidjela sam da me poprijeko gleda iz čistog mira već na prvom susretu. Ostala sam zbunjena kad me počeo ispitivati o prošloj sezoni

KARLA RUMORA

i Nevenu. Ostala sam šokirana kad sam u emisiji vidjela kakve je komentare imao za mene. Baš sam se razočarala u njega - rekla nam je. Na prvom partyju odvojili su se od ostalih natjecatel­ja i pričali, a pao je i vatreni poljubac. Tomislav je idućeg dana žalio što su se poljubili. Samanta nam je objasnila kako je ona to sve doživjela.

- Mi smo na partyju

sjedili i raspravlja­li o nekim stvarima. Kad je vidio kameru, on se digao sa stolice, mene uhvatio i nenadano poljubio. Ja sam ostala u čudu - otkriva. Na ulici je prepoznaju i pitaju za selfie, na to se već naviknula pa joj nije ni čudno ni neobično. Iz prošle, 13. sezone, kaže, ni s kim nije ostala u nešto posebno dobrom odnosu. A što je sve spremna učiniti za ljubav?

- Ovisi o osobi. Glupo je reći da bih baš sve napravila za ljubav. Zavisi od osobe i situacije i ako je u pitanju prava ljubav - zaključila je.

14. sezone družila s Damirom Toplekom (45), koji sebe naziva vječnim dječakom. Više puta je bio u zabavnim emisijama, od "Supertalen­ta" i "Farme" do "Krv nije voda" i "Ljubav je na selu". Čakovčanin, koji živi s roditeljim­a, nada se da će u emisiji naći životnu suputnicu. Kod njega se na farmu prijavila pjevačica Nikolina Ivošević, poznatija kao Nikita.

- Prijavila sam se zbog upoznavanj­a novih ljudi, druženja i da malo proširim horizonte. Farmer kojemu sam pisala zapeo mi je za oko jer je otvoren, produhovlj­en, romantičan tip, nježan, ljubazan, nije sramežljiv i zato mi se svidio. Puno sam očekivala od njega prije susreta istaknula je.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia