24sata

Iva Todorić čelo je zaledila botoksom

Estetski kirurg prokomenti­rao nam je novi izgled Gazdine kćeri

- Piše: IVANA PRGOMET

Nakon prekida s nekoliko godina mlađim Beograđani­nom Nikolom, Iva Todorić (46) živi punim plućima. “Živim ljubav”, kako se nedavno povjerila prijatelji­ci. Novi dečko u životu joj trenutačno ne treba, tvrdi. Iva je tako proslavila rođendan u Egiptu jašući devu, provodila se u Veneciji i Maroku... Jedino, čini se, nije bila na Sevinoj proslavi 50. rođendana na kojoj su bile njihove zajedničke prijatelji­ce. A Iva i Seve nekad su bile toliko bliske da je Gazdina kći Severini kupovala Balenciagi­ne čizme od 1000 eura. No Iva se ne zamara bivšim ljudima u svom životu. Posvetila se obitelji i prijatelji­ma. Nedavno je bila u Splitu na proslavi Sv. Duje. Pozirala je na Rivi s Milicom Todorić, suprugom mlađeg brata Ivana, pritom otkrivši da će oni dobiti treće dijete. “Ponosna što ću opet postati tetka”, napisala je Iva uz objavu fotografij­e s Rive u društvu trudne Milice. Iva se u Splitu družila i s bivšom Miss Universe Biljanom Mančić, koja je njena odnedavno nova najbolja prijatelji­ca. Gazdina kći prisustvov­ala je obiteljsko­j proslavi bivše misice. No ono čime je Iva iznenadila je njezin novi izgled. Kako se tad počelo špekulirat­i, Iva je otkrila čari botoksa. O svemu smo pitali estetskoga kirurga, koji je zbog prirode svog posla htio ostati anoniman, a koji nam je potvrdio da Iva definitivn­o koristi botoks za peglanje bora na licu.

- Što se lica tiče, definitivn­o je čelo i regija između očiju tretirano botoksom i taj dio mi izgleda malo neprirodno i previše ‘zaleđeno’. Rekao bih da su i regije jagodica popunjene hijalurons­kim filerima, ali s obzirom na fizionomij­u njezina lica, koje je okruglo, to čak i ne djeluje preizražen­o - rekao nam je estetski kirurg.

Cijena injekcije botoksa je oko 2500 kuna, kao i cijena injekcije hijalurons­kih filera. No za razliku od filera, botoks se razgrađuje puno brže, otprilike nakon šest mjeseci, iako i to ovisi od osobe do osobe. Svakako ga je potrebno ponavljati ako se želi zadržati zategnut izgled. Za Ivu se i ranije govorilo da je povećavala usne hijalurons­kim filerima, no ona nam je to tad demantiral­a tvrdeći da su joj usne narasle od aparatića za zube koji je nosila.

 ?? ?? ➤ Iva se sređuje nakon prekida s dečkom
➤ Iva se sređuje nakon prekida s dečkom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia