24sata

Krajem prošle godine

-

IVANA PRGOMET

ravnatelji­ca škole koju pohađa njen malodobni sin, Ljiljana Klinger, protiv Severine Vučković podnijela je kaznenu prijavu DORH-u zbog neugodnih poruka koje joj je pjevačica slala. Prethodno je Klinger potpredsje­dniku Vlade i ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću napisala e mail navodeći da policija nakon njenih prijava nije učinila ništa. Ravnatelji­ca je Božinoviću napisala: '… ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umjesto upozorenja gospođi, morali slati brzojave sućuti'.

"Stara šepava ružna babo", "Sjedit ćeš i drhtat i trest se krivonoga kao što sam se ja tresla", "Stara, zovi donatora koji te uvalio u problem. Jedva čekam da te uhapse i da život provedeš kako zaslužuješ", sadržaj je navodnih Severinini­h SMS poruka koje je slala ravnatelji­ci, a koje su krajem prošle godine objavili mediji. Ravnatelji­ca škole protiv Severine Vučković podnijela je kaznenu prijavu DORH-u jer je poruke doživjela kao prijetnju.

Općinsko kazneno državno odvjetništ­vo u Zagrebu tvrdi da slučaj istražuju. Općinsko državno odvjetništ­vo bavi se i slučajem mogućih prijetnji i nasilja u obitelji od strane Severine Vučković. Pjevačicu je kako doznajemo

prijavila sestra Marijana koja tvrdi da joj je Severina prijetila smrću. O svemu smo pisali policiju. Kako su nam potvrdili iz zagrebačke policije, proveli su kriminalis­tičko istraživan­je temeljem zaprimljen­e prijave Centra za socijalnu skrb.

- Slijedom navedenog, provedenim kriminalis­tičkim istraživan­jem nisu utvrđeni elementi kaznenog djela niti prekršaja, a sve navedeno su policijski službenici dostavili Općinskom državnom odvjetništ­vu radi donošenja meritorne odluke - rekli su nam u policiji.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia