24sata

Sinu je najgori dio

-

bio tad kad nisam mogla hodati, ali ovo sve s protezom je sasvim normalno. Jednostavn­o je prihvatio to kao sastavni dio našega života. Nekad mi se čini da je mojim bližnjima to sve bio veći šok nego meni. U početnim trenucima sam ja njih morala smirivati i govoriti im da će sve biti uredu. Na kraju krajeva, živa sam - rekla nam je 2020., pa objasnila da njoj proteza ne stvara nikakav problem.

- Osjećam kao da je proteza moja noga. Nemam poteškoća, ništa me ne smeta. Radim sve što sam radila i prije. Nosim je cijeli dan i treba mi otprilike pet sekundi da je stavim. Maja smatra da je najvažnije pronaći nešto na čemu možemo biti zahvalni svakodnevn­o.

- Čim je osoba dobila protezu znači da je proživjela i, najvažnije, preživjela neku tragediju, nesreću ili bolest, i to je već dovoljno dobar razlog za nastaviti dalje životom i ne klonuti duhom - zaključila je. Otkrila je da su joj Jelena i Marko favoriti od početka showa.

- Iako svi kandidati pokazuju veliki napredak iz emisije u emisiju, svi su mi predivni i zaista je teško predvidjet­i tko bi mogao biti pobjednik, Jelena i Marko ipak imaju malu prednost na mojoj listi od početka. Jelena je Majinim nastupom izuzetno zadovoljna, a smatra da se njezin sportski talent lako pretočio u ples. Na pobjedu ne misli.

- O pobjedi je jako teško razmišljat­i u fazi gdje su svi jako dobri. Moji favoriti dijele mjesto, a to su Sandi i Helena i Filip i Paula - rekla nam je iskreno. Žiri je također bio oduševljen triom, a Maja je i njih uspjela inspirirat­i.

- Ovo je bilo fantastičn­o - komentiral­a je Larisa, a Ciboci je dodao da je Maja dokaz kako svatko može plesati i da joj se divi.

U nedjeljnoj epizodi su, uz Jelenu i Marka, goste imali i ostalih pet parova. Plesali su po dva plesa, a u drugom plesu njihovi bližnji pridružili su im se na plesnom podiju. Valentina i Pedro plesali su jive u drugom dijelu emisije, a s njima je bila Pedrova kći Lara. Njihova gošća već je imala priliku kratko, s mamom Iris, biti i dio uvodne točke u petoj epizodi.

Marko i Gabrijela su zaplesali s prošlogodi­šnjim pobjedniko­m "Plesa sa zvijezdama", glumcem Slavkom

Sobinom. Još jedan glumački gost bio je Mislav Čavajda, koji je s Filipom i Paulom plesao paso doble, a koreografi­ja kojom je Ciboci bio oduševljen donijela je paru prvu desetku.

- Ovo je najljepša koreografi­ja u 'Plesu sa zvijezdama' ikad - rekao je Ciboci. krvi. Vaša mama može biti strašno ponosna. Sinovi su rasturili - komentiral­a je Franka, a strogi Ciboci pohvalio je Helenu za izvrsnu koreografi­ju.

Posljednji su nastupili Domenica i Alan, koji su plesali uz Domenicina prijatelja, nogometaša Vilibalda Vucu. Otplesali su razigrani jive, a par se na kraju pozdravio s kolegama i napustio emisiju.

- Ovo mi je bio najljepši životni period. Upoznala sam toliko predivnih ljudi koji se trude. Dobila sam velikog prijatelja, a ne samo mentora. Hvala vam svima - rekla je Domenica, a Alan je kroz suze dodao da je dobio prijatelji­cu za cijeli život.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia