24sata

Na svečanoj

-

proslavi povodom otvorenja splitske podružnice agencije za nekretnine Eurovilla prošloga petka nije nedostajal­o poznatih lica. Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) stigla je na crveni tepih u društvu supruga Nenada Tatarinova, koji je novi poslovni partner tvrtke.

- Nenad i ja znamo se godinama, on će voditi kompletno poslovanje Istre. Na tome radimo već nekoliko mjeseci i ulazimo zajedno u tu priču, otvaramo poslovnicu i uzeli smo ured u ACI Marini u Rovinju - kaže nam vlasnik agencije Sergio Serdarušić. Dodaje kako će se ured otvoriti za otprilike mjesec dana, nakon što završe s uređenjem i zaposle agente.

- Radili smo puno stvari prijašnjih godina i ovo je nastavak jedne sjajne suradnje - rekao nam je Nenad Tatarinov. Suprug naše pjevačice može se pohvaliti bogatim životopiso­m. Bio je generalni direktor u luksuznom hotelskom kompleksu u kojem je 2017. godine upoznao pjevačicu, a ima iskustva i u prodaji hotelskog smještaja.

Istru, ondje otvaramo ured i pripremamo teren - objašnjava Nenad. Uz novi projekt, naravno, nastavlja i rad na brendu Majushka, koji se bavi prodajom kozmetike, odjeće i gadgeta, a Tatarinovi su ga zajedno pokrenuli 2018. godine. - Majushka je projekt koji ima sjajnu priču i koji će se nastaviti bez rasprave, to ne utječe jedno na drugo. Ja konkretno radim

- Ne selim se u

na sedam različitih stvari, većina ih nije dostupna javnosti i to su projekti koji nemaju veze sa showbizom - kaže Nenad. Nenad je o novom projektu Euroville progovorio i pred publikom na svečanoj večeri u Splitu, a supruga Maja ponosno ga je snimala i objavila dio govora na društvenim mrežama. Kasnije je i sama uzela mikrofon u ruke te se pridružila kolegici Jeleni Rozgi (42) na bini.

Zajedno su zapjevale hit grupe Magazin "Opijum" i oduševile publiku, u kojoj su sjedile i Iris Livaja, Izabel Kovačić, Barbara Ljiljak, Davor Bilman te brojni drugi slavni. Na svom Instagram profilu Maja je objavila i nekoliko fotografij­a sa svečanosti te se pohvalila glamurozno­m odjevnom kombinacij­om. Spremno je pozirala u topiću s pozlaćenim detaljima i suknji s leopard uzorkom, a styling je "začinila" crvenom Chanelovom torbicom.

- Guštamo na eventu - napisala je Šuput uz fotografij­u sa suprugom.

prošloga su tjedna proslavili treću godišnjicu braka. Pjevačica je tom prilikom na Instragram­u objavila niz fotografij­a s Nenadom. Na prvoj su zaljubljen­o pozirali na kauču, a na dvije im se pridružio i sinčić Bloom.

- Sretna nam godišnjica braka mužiću. Nek' smo živi i zdravi još godina sto. Sad bar znamo da smo napravili nešto savršeno napisala je pjevačica uz objavu, a u komentarim­a su joj čestitali brojni pratitelji, među njima i kolegica Nina Badrić te glumica Bojana Gregorić Vejzović. Podsjećamo, Maja i Nenad vjenčali su se 2019. u vili Meneghetti u istarskim Balama, nakon dvije godine veze. Majinu vjenčanicu je dizajnirao njezin prijatelj Marko Grubnić, a na ceremeniji se presvukla tri puta.

 ?? ?? Pjevačica je snimala Nenadov govor
Pjevačica je snimala Nenadov govor

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia