24sata

Maska Licitarsko

-

- Zabavljalo me.

- Licitarsko srce

- Divni su mi

- Kad si pod

HELENA LUDBAN

Srce od početka showa "Masked Singer" prikupila je velike simpatije gledatelja, ali i detektiva. Pjevačica Ida Prester Peševski (43) bila je uvjerena da se ispod maske krije voditeljic­a Marijana Batinić (41), a kad je u subotu navečer Marijana skinula masku, njezine sumnje ispostavil­e su se točnima.

Batinić nam je priznala da joj nije bilo teško skrivati od bližnjih da se krije ispod maske.

Snimanja su bila preko tjedna pa taj moj tajni život nije toliko upadao u oči. Jedino mi je teško bilo od kćeri Ene kriti, ali me motiviralo to što sam mogla doživjeti iskrene dječje komentare na moju masku, pomagala mi je indirektno jer sam udahnula Licitarsko­m Srcu život - rekla nam je.

Maska je bila jezičac na vagi kad je pristala na sudjelovan­je u showu.

je obilježilo veliki dio moga života, nekako sam njime zaokružila voditeljsk­u karijeru kad je 'Ljubav na selu' u pitanju. Na najljepši mogući način sam se oprostila od meni dragog projekta i gledatelja tog showa. Pod maskom mi je bilo zabavno. Rekla bih da sam ostavila Srce na terenu. Doslovno - priznala je. Licitarsko Srce, osim glasom, pažnju je plijenilo i dugim nogama, a mnogi su pripisali i kako Licitarsko Srce ima najbolje noge u Hrvatskoj.

ti kompliment­i, ali opaka je konkurenci­ja. Moje su ova mišićava kategorija, ali ima i viših nogu i tanjih nogu, ove moje su samo dugo u centru pozornosti. Borku Periću su to muške noge, tako da je sve to individual­no - našalila se Marijana. Pitali smo voditeljic­u i kako je prihvatila ispadanje iz showa.

maskom, onda je doživljaj drugačiji. Jedva čekaš da svi vide da si to ti priznala je za kraj.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia