24sata

Johnny Depp ipak je ‘pao’ na odvjetnicu

Glumac ljubi odvjetnicu koja ga je lani zastupala u tužbi protiv medija

- Piše: IVANA PRGOMET

Johnnyja Deppa (59)

donedavno su povezivali s odvjetnico­m Camillom Vasques koja ga je zastupala u parnici s Amber Heard. Iako su fanovi navijali da Depp i Camille postanu par, ispostavil­o se da je odvjetnica u vezi s britanskim poduzetnik­om koji se bavi prodajom nekretnina. Osim toga, Vasques je tad demantiral­a da su ona i glumac u vezi objasnivši da joj je samo klijent, kao i da su prijatelji pet godina. Ipak, kako pišu strani mediji, glumac ljubi drugu odvjetnicu, Joelle Rich, koja ga je zastupala u tužbi za klevetu protiv jednog britanskog medija lani. Osim toga, odvjetnica Rich bila je moralna podrška Deppu tijekom minulog suđenja s Amber Heard, koje je završilo u njegovu korist jer su dosuđeni naknada štete od 10 milijuna dolara i kaznena odšteta od pet milijuna dolara. Joelle, majka dvoje djece koja je u procesu razvoda, ročišta je pratila u sudnici, a s hollywoods­kim glumcem je i slavila njegovu pobjedu na sudu u lipnju.

- Nije trebala biti tamo, u sudnici, ali je ipak izabrala biti kako bi Johnnyju bila podrška - rekao je izvor blizak paru.

Par se u tajnosti na početku njihove romanse koja traje već nekoliko mjeseci diskretno viđao po hotelima. Depp i Rich zasad nisu komentiral­i navode o njihovoj vezi, o kojoj bruje strani mediji.

Izvori bliski paru tvrde da je riječ o “nečem ozbiljnom”. - Kemija među njima je nevjerojat­na. Postali su nerazdvojn­i. Stalno su skupa i imaju mnogo tema za razgovor - rekao je izvor.

Depp je dosad bio u vezi s glumicom Winonom Ryder, manekenkom Kate Moss i pjevačicom Vanessom Paradis. S Amber Heard spetljao se na snimanju filma “The Rum Diary” 2009. Vjenčali su se šest godina poslije, no brak je puknuo nakon godinu dana, i to na Amberinu inicijativ­u. Ona je zatražila razvod braka. Službeno su se rastali 2017., nakon čega su uslijedili mukotrpni sudski procesi koji su javnosti razotkrili njihovu “otrovnu vezu” prepunu skandala. Prvo je Depp tužio Amber tvrdeći da mu je uništila reputaciju i karijeru jer je u kolumni koju je 2018. objavio Washington Post napisala da je bila izložena obiteljsko­m nasilju tijekom braka, ne navevši pritom Deppovo ime. Tražio je 50 milijuna dolara. Amber je uzvratila protutužbo­m u kojoj je tražila 100 milijuna dolara nakon što je glumčev odvjetnik izjavio kako su njene izjave, odnosno kolumna “prevara”. Sud je u konačnici presudio da Heard nije dokazala da ju je Deppov odvjetnik oklevetao, no dodijeljen­a joj je naknada štete u iznosu od dva milijuna dolara. Kaznenu odštetu poput Deppa nije dobila.

 ?? ?? Par se ispočetka diskretno
sastajao po hotelima
Par se ispočetka diskretno sastajao po hotelima

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia