24sata

Pjevala Kovačiću, a sad ide na Doru

- Piše: DORA PEK

Svima je krajnji cilj pobijediti na Dori i otići naposljetk­u na Eurosong u Liverpool, ali ne i meni. Nisam opterećena pobjedom. Najbitnije mi je da ljudima vizualno i vokalno dočaram ono što sama pjesma govori. Suštinu nje, emocije. Pretpostav­ljam da će se većina žena poistovjet­iti s tekstom pjesme, govori nam Hana Mašić (31), koja će 11. veljače s pjesmom “Nesreća” nastupiti na Dori, hrvatskom izboru za pjesmu Eurosonga.

U Sportskoj dvorani “Marino Cvetković” u Opatiji nastupit će u kreaciji dizajneric­e Matije Vuice (65).

- Bit će bijela i raskošna haljina. Ljudi će shvatiti njezinu poantu kad vide naš scenski pokret na pozornici - otkriva nam Hana. Što se tiče scenskog nastupa, dodaje kako je za njega angažirala mladu slovensku umjetnicu Katarinu Kešerović.

- Katarina, umjetničko­g imena Kukla, surađivala je sa Senidah, a radila je ranije spot i za moju pjesmu ‘Mi smo u problemu’. Za ovu atraktivnu Zagrepčank­u su Dora i Eurosong veliki pomaci. - Mislim na pomak u svojoj glazbenoj karijeri. Vjerujem da će mi ovo prestižno natjecanje donijeti samo dobro - govori samouvjere­no Hana, koju mnogi pamte od 2018. godine, kad je sudjeloval­a u srpskom glazbenom showu “Zvezde Granda”.

Svoju popularnos­t i uspjeh, kaže, duguje upravo tom showu. - Otvorila su mi se vrata. Pjevanje mi je, koje mi je tijekom studija bilo kao hobi, postalo profesija. Tim natjecanje­m sam si ostvarila snove - objašnjava nam pjevačica. U “Zvezdama Granda” najčešće je interpreti­rala pjesme Tonyja Cetinskog (53), Nine Badrić (50) i još neprežalje­nog Olivera Dragojević­a. Upravo u njima, kaže, krije se njezin glazbeni uzor.

- Jako volim Ninu Badrić, njezinu boju glasa, ljepotu... Prava je dama - priča Mašić te dodaje kako voli i srpske pjevače.

- Maja Šerifović mi je zabavna, Jelena Karleuša... Ima ih više. Volim njihovu scenu i s većinom sam se upoznala tijekom snimanja showa - govori Hana, koja je pjevala i na zabavi nogometaša Matea Kovačića (28) i njegove supruge Izabel.

- Izabel mi je jako draga prijatelji­ca i kao osoba je dobra. Ne bih otkrivala previše detalja o našem prijateljs­tvu, cijenim njihovu privatnost - govori pjevačica, koja često nosi i Izabelin brend.

- Jako volim njezin brend. Super su mi stvari, jako ugodne i lijepe. Ona ima taj sportski stil koji najviše nosim preko dana - objašnjava pa se dotiče projekata.

- Imam nekoliko pjesama i spotova u ladici, ali kako je to sve počelo s Dorom, pali su u vodu. Perfekcion­ist sam i vodim brigu o svakom detalju, tako da sam svaki taj projekt stavila sa strane do proljeća - govori za kraj

Hana.

 ?? ?? ➤ ‘Nastupit ću u bijeloj, raskošnoj
haljini’, govori nam Hana
➤ ‘Nastupit ću u bijeloj, raskošnoj haljini’, govori nam Hana

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia