24sata

Titula najseksi doktorice mi laska, a roditelji jedva čekaju upoznati zeta...

➤ Varaždinka Petra ima, kaže nam, podršku kolega iz ambulante za udaju u reality showu

- Piše: IVANA PRKAČIN

Još hostesiram,

no sve rjeđe, jer zbog obaveza na novom poslu u ambulanti zaista ne stižem, priča nam doktorica Petra Meštrić (29), kandidatki­nja nove sezone showa ''Brak na prvu''. Varaždinka sa zagrebačko­m adresom bi voljela, kaže, kroz rad s pacijentim­a približiti se pratitelji­ma na Instagramu. - Nekima će se to svidjeti, nekima neće. Ne povezujem i ne odmičem influensan­je od posla kojim se trenutačno bavim. Uglavnom u mojoj glavi se polako pojavljuje neka ozbiljnija i zrelija Petra. I ja je tek upoznajem (ha, ha) - našalila se doktorica i dodala da će ubrzo pokrenuti vlastiti projekt vezan za medicinu i influensan­je.

Na pitanje kakvog muža priželjkuj­e u showu, prilično je tajnovita.

- Muž, hmmm, uh. Samo ću to reći. Uzbuđenje je veliko - rekla je. Ističe da joj je najbitnije bilo dobiti podršku obitelji, prijatelja i kolega s posla za sudjelovan­je u showu.

- Moja obitelj je uvijek uz mene. Podržavaju me i zbog njih sam to što jesam. Istina je da ja ne bih bila ništa od onoga što jesam da nemam divnu obitelj - kaže Petra.

- Roditelji kao roditelji,

njihova sam, što da rade. Kako su reagirali na svadbu? Čekaju zeta da ga upoznaju našalila se.

Petra ne skriva korištenje filera, a titula najzgodnij­e doktorice joj laska.

- Ne želim uopće od toga raditi neku tabu temu. Zasad sam zadovoljna. U budućnosti ću sigurno nastaviti s filerima. Međutim, uz filere idu i fotofilter­i tako da što vidite na Instagramu često vara (hi, hi). No ja stvarno vjerujem da su Hrvatice prekrasne žene. Svaki dan srećem prekrasne žene na ulici - rekla je dr. Meštrić. ■

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia