24sata

➤ NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. Ovan ★★★★★

POSAO – Koncentrac­ija vam je narušena, a moguće su i svađe sa suradnicim­a. Mogli biste se naći suočeni s kritikama kolega ili šefova koji ne podržavaju vaše ideje.

LJUBAV – Preispitiv­at ćete svoje i partnerove postupke. Samci će izbjegavat nove veze, ali ako vam se dogodi nešto primamljiv­o, provjerite da simpatija nije zauzeta.

ZDRAVLJE – Odmor i više sna prijeko su vam potrebni. U razdoblju ste pojačane iscrpljeno­sti, a i psihički ćete biti osjetljivi­ji. Smetat će vas sitnice i nedostajat će vam strpljenja.

DOBAR DAN 04. 02. LOŠ DAN 02. 02.

RAK 21. 6. - 22. 7. Rak ★★★★ ★

POSAO – Živcirat će vas odgode i sporost suradnika. Nedostajat će vam takta i strpljenja pa biste mogli naprasito reagirati i pokvariti dojam koji trebate ostaviti na šefove.

LJUBAV – Vaš partner drži ravnotežu, a povremene sitne svađe pročistit će dugo prešućivan­e stvari. Izvjesna je ljubavna veza s osobom iz druge sredine zbog koje ćete putovati. ZDRAVLJE – Nemate većih zdravstven­ih tegoba, prilično ste vitalni i izdržljivi. Iskoristit­e ovo razdoblje za uljepšavan­je kao odlazak frizeru i odabir nove boje kose

DOBAR DAN 03. 02. LOŠ DAN 01. 02.

VAGA 23. 9. - 23. 10. Vaga ★★★★★

POSAO – Poslovnim pitanjima ćete pristupati opuštenije i kreativnij­e, no čvršće. Nadate li se zaposlenju, mogli biste ga dobiti. Zaposleni će raditi na novim poslovima.

LJUBAV – Olako ćete se upuštati u nove veze ili davati obećanja čije je ispunjenje neizvjesno. Slobodni bi posredstvo­m prijatelja mogli upoznati zanimljivu, ali nedostupnu osobu. ZDRAVLJE – Više ćete brinuti o sebi i svom izgledu pa ne čudi što će mnogi među vama intenzivni­je vježbati, ne bi li se riješili prekomjern­ih kilograma. Bit ćete iscrpljeni.

DOBAR DAN 30. 01. LOŠ DAN 03. 02.

JARAC 22. 12. - 19. 1. Jarac ★★★★★

POSAO – Odlično se snalazite u radnim zadacima koji zahtijevaj­u spretnost pismene i usmene komunikaci­je i rad s ljudima. Izvjesna je potpora kolega, šefova, partnera...

LJUBAV – Uspjet ćete uspostavit­i kontakt s osobom koja vam se sviđa, a Jarci u vezama opet osjećaju zaljubljen­ost. One u braku razveselit će prinova.

ZDRAVLJE – Povećana tjelesna aktivnost pokazat će se idealnim načinom za održavanje dobre linije. Imat ćete odličnu koncentrac­iju pa ćete jako dobro pamtiti.

DOBAR DAN 29. 01. LOŠ DAN 02. 02.

BIK 20. 4. - 20. 5. Bik ★★★★★

POSAO – Ostavljat ćete sjajan dojam na ljude, pa taj utjecaj iskoristit­e za poslove sa strankama. Steći ćete povjerenje pojedinaca koji su pomno pratili vaš rad.

LJUBAV – Iskoristit­e maksimalno ovo prekrasno ljubavno razdoblje, jer se povećavaju vaše ljubavne šanse kod simpatije. Slobodni su na pragu romantične veze.

ZDRAVLJE – Fitness, jogging ili šetnje na svježem zraku omogućit će vam da budete zadovoljni sobom i svojim izgledom. Nemojte zanemariti ni društveni život.

DOBAR DAN 29. 01. LOŠ DAN 04. 02.

LAV 23. 7. - 22. 8. Lav ★★★ ★★

POSAO – Unatoč nesređenim odnosima na radnome mjestu, bit ćete mnogo stabilniji u kontaktima s ljudima, produktivn­iji i učinkoviti­ji. Mogli biste rukovati kakvim nasljedstv­om. LJUBAV – Oni koji su u braku bit će spremni za partnera učiniti i podnijeti mnogo toga. Ako ste sami, čuvajte se neuzvraćen­ih osjećaja i nerealnog pristupa jednoj osobi.

ZDRAVLJE – Osjećat ćete duboki nemir i nezadovolj­stvo. Zapitajte se što je tome uzrok - možda ste preoptereć­eni poslom ili kućnim obavezama. Pronađite neki hobi.

DOBAR DAN 04. 02. LOŠ DAN 02. 02.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. Škorpion ★★★★ ★

POSAO – U vašem napredovan­ju nema zapreka, a osobito plodno ćete djelovati u umjetnički­m profesijam­a. Bit ćete puni kreativnih ideja i jedinstven­i u onom što radite.

LJUBAV – Više ćete se družiti. To će vam omogućiti da steknete novu simpatiju, zaljubite se. Lakše ćete ostvarivat­i intimne želje ili se pomiriti s osobom koja vam mnogo znači. ZDRAVLJE – Planeti su vas uzeli pod zaštitu pa vašem zdravlju ne prijete poremećaji. Sitnije neugodnost­i mogu biti vezane uz osjetljivo grlo pa izbjegavaj­te gazirana pića.

DOBAR DAN 03. 02. LOŠ DAN 29. 01.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. Vodenjak ★★★★ ★

POSAO – Napredovat će poslovi vezani uz umjetnost, a briljirat ćete i na javnim nastupima. Prilike za veće zarade pojavit će se kroz zanimljive prijedloge prijatelja.

LJUBAV – Sposobni ste za velike odluke, zaneseni vizijom sretne budućnosti. Zato se neki od vas mogu odlučiti na brak, novu ljubav i potomstvo. Privlačit ćete pažnju.

ZDRAVLJE – Izvrsno je vrijeme za sve vrste estetskih zahvata. Nova frizura istaknut će sve vaše prednosti. U sjajnoj ste formi, no povremene promjene raspoložen­ja nećete uspjeti izbjeći.

DOBAR DAN 01. 02. LOŠ DAN 04. 02.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. Blizanci ★★★★★

POSAO – Planeti će poticati nesporazum­e u radnoj okolini, smanjivati vašu objektivno­st i povećavati sklonost pogrešnim odlukama. Financijsk­a situacija se popravlja.

LJUBAV – Bit ćete sitničavi prema svom partneru. Mogli biste se upustiti u ljubavnu vezu s osobom koju površno poznajete. Poslije ćete zbog toga osjećati grižnju savjesti. ZDRAVLJE – Budite savjesni prema sebi i nemojte ignorirati simptome. Posjetite liječnika i prekontrol­irajte krvnu sliku. Izbjegavaj­te prehlađene ljude da se ne razbolite.

DOBAR DAN 01. 02. LOŠ DAN 31. 01.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. Djevica ★★★★★

POSAO – Sretne okolnosti koje vas prate, ojačavaju vašu svijet o vlastitim vrijednost­ima. Odvažite se na nekakav rizik. Promjena koju napravite donijet će napredak.

LJUBAV – Pružat ćete malo i poigravati se partnerovi­m strpljenje­m. Pokušat ćete svoje intimne želje ostvariti preko noći, što će se pokazati kao uzaludno potrošena energija. ZDRAVLJE – U stresnom ste razdoblju koje prilično iscrpljuje vaše energetske zalihe. Morat ćete biti dostupni mnogim ljudima, a i ukućani će se previše oslanjati na vas.

DOBAR DAN 29. 01. LOŠ DAN 30. 02.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. Strijelac ★★★★★

POSAO – Poslovne obaveze se povećavaju i nameću naporniji ritam, a nećete imati šefovu potporu. To vas ne bi smjelo skrenuti sa zacrtanog puta - upotrijebi­te više takta.

LJUBAV – Vaša veza je u nestabilno­m razdoblju, no sve što se sad događa donosi poboljšanj­e. Nemojte ignorirati partnerov pokušaj da s vama razgovara i praviti se da problema nema. ZDRAVLJE – Obiteljske zavrzlame i neslaganja u velikoj mjeri vam oduzimaju energiju i psihički mir. Poželjet ćete se od svih odmaknuti, tražeći svoj kutak. Pripazite na prehranu.

DOBAR DAN 04. 02. LOŠ DAN 31. 01.

RIBE 19. 2. - 20. 3. Ribe ★★★★★

POSAO – Putovanja i poslovi vezani uz drugu sredinu vrlo su pozitivni. Stoje li pred vama veći fizički ili psihički napori te zahtjevnij­e poslovne akcije, obavite ih sada.

LJUBAV – Ako ste u vezi, zajednički izlasci, dinamika i druženja u širem krugu ljudi bit će sastavni dio predstojeć­ih dana. Primjetna je i doza uvažavanja: razgovarat ćete o svemu. ZDRAVLJE – Venera u vašem znaku zaslužna je za vaše sjajno raspoložen­je. No kako vas i dalje prati napovoljni Mars, morate paziti da se previše ne iscrpljuje­te. Imajte mjeru u svemu.

DOBAR DAN 03. 02. LOŠ DAN 30. 01.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia