24sata

’Vedran mi kad god treba uskače oko sina i kćeri’

Liniju sam nakon porođaja dovela u red nespavanje­m, kaže Franka, koja najavljuje iznenađenj­e za scenu

- Piše: DORA PEK

Osjećam se kao

da sam rodila prije nekoliko dana, a u čemu je zapravo tajna moje linije? Nespavanje i dijete od tri godine, za kojim stalno trčim, priča nam pjevačica Franka Batelić (30), koju smo zatekli na glazbenoj večeri u Zagrebu. Prije dva mjeseca rodila je kćer Gretu i izgleda izvrsno. Pjevačica jede, otkriva nam, sve što stigne. - Zapravo, jedem ako stignem, puno je posla - našalila se Franka pa se osvrnula na djecu, sina Viktora (3) i kćer Gretu, koje je dobila sa suprugom, umirovljen­im nogometaše­m Vedranom Ćorlukom (36).

Obitelj se početkom 2021. godine skrasila u vili nedaleko od Britanskog trga u Zagrebu.

- I sin i kći su jako dobri. Greta je tako slatka. Puno se smije, ma uživa. Viktor isto. Trči naokolo, jako je fora i znatiželja­n. S njime isto uživamo na jedan poseban način. Ludo nam je i nezaboravn­o - objašnjava nam pjevačica. Ni tijekom trudnoća nije uzimala pauzu od glazbene karijere. U listopadu prošle godine izbacila je pjesmu “Priča o nama”, koju je posvetila upravo kćeri.

- Kako je ‘Sve dok sanjaš’ nastala u vrijeme trudnoće sa sinom Viktorom, tako je i ova pjesma posebna jer je nastala dok u meni kucaju dva srca. To stvara

posebnu, neopisivu emociju i svojevrsnu ranjivost - pojasnila je tad Franka.

U odgoju djece čitavo vrijeme ima podršku supruga Vedrana. On, ističe, uskače kad god treba.

u odgoju, tko kad stigne - govori nam Franka i otkriva kako radi na novim projektima.

- Podjednako sudjelujem­o

- Radim jedno super

iznenađenj­e. Nije toliko glazbeno, uskoro ćete sve saznati. Jako se veselim tome - uzbuđeno nam najavljuje.

Pitali smo je i što misli o izvođačima koji će na Dori 2023. pokušati izboriti odlazak na Eurosong.

- Nisam stigla poslušati sve pjesme, ali ovo što sam čula, stvarno mi se jako sviđa. Mislim da su se svi potrudili napraviti nešto drugačije, svoje, i to je uvijek super - tvrdi Franka, koju smo 2022. imali prilike gledati u ulozi voditeljic­e na Dori, a 2018. je na Eurosongu pjevala “Crazy”.

Podsjetimo, Franka je supruga Vedrana upoznala 2012. godine na Zrću. To je ljeto za Ćorluku bila prekretnic­a u karijeri. Nakon što je pet godina igrao u Engleskoj, pristao je na transfer u moskovski Lokomotiv. Prije nego što je otišao u rusku prijestoln­icu, dobio je nekoliko tjedana odmora pa je obišao i svjetski poznatu party destinacij­u.

Zabaviti se došla i Franka, koja se netom vratila sa školovanja na prestižnom Berklee College of Music u Bostonu. Dospjeli su u zajedničko društvo i naposljetk­u se zaljubili. Zbog poslova su morali održavati vezu na daljinu.

- Veze na daljinu

su teške. No ako je ljubav dovoljno jaka, sve se može ostvariti, pa i takva veza - rekla je Franka svojedobno.

Stalno su se viđali, a šest godina kasnije, 2018. godine, svoju su ljubav u istarskim Balama okrunili brakom.

 ?? ?? Vedran Ćorluka i Franka čekali su novu godinu doma s djecom
Vedran Ćorluka i Franka čekali su novu godinu doma s djecom

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia