24sata

LJUBILA DEČKA I POKAZALA TRBUH: USKORO SVADBA

Anđelka je zakonski razvedena. Njenom partneru smeta što se i dalje preziva Prpić, rekao je izvor blizak paru za srpske medije

- Piše: DORA PEK

Srpska glumica Anđelka Prpić

(38) i njezin partner Marko Žugić pojavili su se u utorak navečer prvi put u javnosti nakon što se doznalo da su u vezi. Fotografi su ih uhvatili odlično raspoložen­e na promociji nakita u beogradsko­m hotelu Hyatt Regency. Glumica, koja je domaćoj javnosti poznata po ulozi Anđelke u humoristič­noj seriji "Andrija i Anđelka", cijelo je vrijeme bila nasmijana. Grlila se i ljubila s Markom i pokazala prvi put trudnički trbuščić. Marko je bio najbolji prijatelj njezinog bivšeg supruga Darija Prpića, s kojim iz braka ima sina Jakšu. Kako pišu srpski mediji, Anđelka i Marko planiraju uskoro se vjenčati.

- Anđelka nema nikakvih prepreka da se ponovno uda. Ona je zakonski razvedena, pa je samim time slobodna žena. Kad je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili kako će se vjenčati u skorije vrijeme, i to u tajnosti jer im je preko glave skečeva i šala na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na vjenčanju uzme njegovo prezime rekao je izvor blizak glumici za Kurir.

hoće li se gumica crkveno vjenčati ili kod matičara. - Oni se uvelike pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti. Dan prije toga kumovi će znati gdje će biti vjenčanje, i to je to - dodao je izvor.

O vjenčanju i trudnoći nedavno se oglasio i Anđelkin bivši suprug Dario. - Želim im svu sreću, ako se budu vjenčavali, mogu im biti kum. Čak i ako Marko želi uzeti moje prezime, nemam ništa protiv - rekao je Dario, od kojeg se glumica službeno razvela prije dvije godine.

Zatim je za srpske medije sve komentirao i Anđelkin otac Predrag Stević.

- Evo sad stiže i drugo dijete, kao što

Zasad se nagađa

znate - rekao je s osmijehom za emisiju "Metar mog sela", a u nastavku je istaknuo da Anđelka ima njegovu bezrezervn­u podršku.

- To je moje dijete. Ja je nisam ni udavao, sama je to riješila - istaknuo je. Izjavio je i kako se Anđelka nije promijenil­a otkad je postala poznata na glumačkoj sceni.

- Ostala je prizemna, kao što je uvijek bila i, što mi je najdraže, zna odakle je, što je uvijek i naglašaval­a. Ponosan sam na nju što je uspjela u životu i što ima i obitelj. Nikad nije zaboravila odakle je. Voli doći, a ponaša se isto kao što se i prije ponašala rekao je Anđelkin otac Predrag.

redatelj Dalibor Matanić (48) pohvalio se kako je Anđelka sudjeloval­a u drugoj sezoni njegove serije “Šutnja” i snimala je u Osijeku. Matanića i Prpić kontaktira­li smo u vezi s tim. Međutim, nismo dobili odgovor do zaključenj­a ovog broja. ■

Što se tiče projekata,

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia