24sata

UHITILI KRADLJIVCA TORBICA IVANE VIDE

Misica Ivana Vida nedavno se pohvalila da su njezine torbice ponovno s njom

- Piše: VILIM CVOK, IVANA PRGOMET

Zagrebačka policija

u suradnji sa slavonskob­rodskom uhitila je 36-godišnjaka zbog sumnje da je provalio i u kuću bračnog para Vida u srpnju prošle godine. Pretragom stana pronašli su veću količinu torbica raznih dizajnera kao i druge predmete za koje se posumnjalo da veći dio potječe iz počinjene provale u srpnju 2022. godine na području Centra, u ulici Šestinski vrh, a što je u konačnici i potvrđeno kroz daljnje kriminalis­tičko istraživan­je. Šteta iznosi više od 600.000 eura, objavila je policija. Podsjećamo, bračni par Vida, misica Ivana (29) i nogometaš Domagoj (33), opljačkan je prošle godine u srpnju dok nisu bili u kući na Šestinama u Zagrebu. Lopovi su tad, neslužbeno se doznalo, iz kuće odnijeli nakit i druge dragocjeno­sti navodno ukupne vrijednost­i više od 600.000 eura.

Nakon kriminalis­tičkog istraživan­ja osumnjičen­i je u zakonskom roku predan pritvorsko­m nadzorniku, a posebno izvješće podneseno je nadležnom Državnom

odvjetništ­vu. Podsjećamo, Ivana Vida u siječnju se na društvenoj mreži pohvalila kako su njene omiljene brendirane torbice ponovno s njom.

"Dobrodošla kući. 'Ko želi neka čestita", napisala je Ivana na fotografij­i "birkinice" koju je objavila na društvenoj mreži. Na drugoj fotografij­i koju je objavila "zumirala" je ručku skupe torbe, na koju je dala utisnuti svoje inicijale "I. V.". Kradljivac je pokušao skinuti inicijale, no ostao je njihov trag. "Dobar pokušaj momci", nasmijalo je to Ivanu.

Inače, cijena “birkinice” je od 7000 eura naviše. Samo ukrasni privjesak s konjićem stoji oko 1500 eura. Riječ je o statusnom simbolu, a za “birkinicom” su lude Victoria Beckham, koja navodno ima kolekciju vrijednu više od milijun eura, Kim Kardashian, Jennifer Lopez... Osim toga, za “birkinicu” postoji lista čekanja. Ivani je to, čini se, omiljena torbica jer ju je često nosila. Cijene torbi Louis Vuitton kreću se od oko 1300 eura naviše. ■

 ?? ?? Cijena jedne torbice je 7000 €
Cijena jedne torbice je 7000 €
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia