24sata

➤ NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

-

OVAN 21. 3. - 19. 4. ★★★★★

POSAO – Mogao bi “pasti” kakav unosan posao, a upoznavat ćete i važne ljude koji će vam olakšati poslovni probitak. Bit ćete puni energije i željni novih uspjeha, priznanja i napretka. LJUBAV – Zahvaljuju­ći Marsu u Lavu, aktivirat ćete društveni život, početi vezu i steći naklonost osoba suprotnog spola. Mogli biste biti pozvani na promociju, rođendan ili vjenčanje. ZDRAVLJE – Imat ćete mnogo volje i energije da svoje tijelo dovedete u željenu formu, pa ćete lako prionuti na vježbanje i odreći se nezdrave hrane.

DOBAR DAN 25. 5. LOŠ DAN 22. 5.

RAK 21. 6. - 22. 7. ★★★★★

POSAO – Borit ćete se za bolji položaj u tvrtki, za veće odgovornos­ti, podnijeti zahtjev za unapređenj­em ili pratiti novinske oglase i slati molbe za bolje radno mjesto.

LJUBAV – Jačat će komunikaci­ja i razumijeva­nje s partnerom. Ispravit ćete propuste učinjene prema voljenoj osobi. Mogli biste zaboraviti na staro razočaranj­e i okrenuti novo ljubavno poglavlje.

ZDRAVLJE – Povoljno je vrijeme za počinjanje dijete, prestanak pušenje i općenito rješavanje štetnih navika.

DOBAR DAN 22. 5. LOŠ DAN 21. 5.

VAGA 23. 9. - 23. 10. ★★★★ ★

POSAO – Pred vama su dani isplativih ulaganja ili kupnje vrijednih predmeta, primjerice računala i kućanskih aparata. Mogli biste se izboriti za povišicu ili primiti naknadu za prekovreme­ne. LJUBAV – Pripazite da vam egocentrič­nost ne bi stajala na putu do ljubavne sreće, a nedosljedn­o ponašanje pokvarilo uvod u lijepu vezu. Popravite odnose, potrudite se približiti se partneru.

ZDRAVLJE – Višak energije potrošite u sportskoj dvorani, u protivnom ćete biti nervozni. Omogućite sebi i kvalitetan odmor.

DOBAR DAN 21. 5. LOŠ DAN 24. 5.

JARAC 22. 12. - 19. 1. ★★★★★

POSAO – Merkur u Biku uklonit će poslovne zapreke. Pokazat ćete veliku hrabrost u raznim natjecanji­ma i javnim nastupima. I u radnoj sredini bit će sve više onih koji će isticati vaše vrijednost­i.

LJUBAV – Bit ćete skloni promjenama raspoložen­ja koje partner neće podnositi. Ne možete protiv svog naglašenog osjećaja ponosa, ali povremeno pristanite barem na sitne ustupke. ZDRAVLJE – Vedri ste i optimistič­ni, što će se ujedno pokazati odličnom zaštitom protiv raznih bolesti.

DOBAR DAN 27. 5. LOŠ DAN 24. 5.

BIK 20. 4. - 20. 5. ★★★★ ★

POSAO – Razdoblje je odlično za prihvaćanj­e novih obaveza i širenje posla. Iskoristit­e dane za promaknuće, registraci­ju privatne tvrtke ili potpisivan­je novčano unosnog ugovora. LJUBAV – U privatnim odnosima sreća kuca na vrata, pa u ljubavnim stvarima budite bez predrasuda. Nije vrijeme za dvoumljenj­a i kalkulacij­e nego za rušenja osjećajnih ograda i barijera.

ZDRAVLJE – Merkur u vašem znaku ojačat će vam koncentrac­iju, pa ćete bez teškoća obavljati zahtjevne intelektua­lne zadatke.

DOBAR DAN 27. 5. LOŠ DAN 25. 5.

LAV 23. 7. - 22. 8. ★★★★★

POSAO – Problemi u komunikaci­ji s kolegama, manjak koncentrac­ije i umor zahtijevaj­u da odaberete koji su vam ciljevi najvažniji. U idućim danima pazite kako poslujete i što potpisujet­e. LJUBAV – Imat ćete osjećaj da nigdje ne možete pronaći smirenje. Ponašat ćete se suprotno svojim osjećajima, pa biste nemir mogli unijeti u svoju ljubavnu vezu. Ne uzimajte k srcu partnerove izjave i manjak pažnje.

ZDRAVLJE – Poslovni stres oduzimat će vam energiju, pa će iscrpljeno­st ili tegobe s tlakom, nogama i kralježnic­om biti česta pojava.

DOBAR DAN 26. 5. LOŠ DAN 23. 5.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. ★★★★★

POSAO – Pomnije birajte pomoćnike i suradnike. Nemojte dopustiti da neki ljudi iskorištav­aju vaše znanje i energiju. Nekima od vas povećana je mogućnost bavljenja poslom koji će plijeniti pozornost javnosti.

LJUBAV – Mogli biste proslaviti zaruke, dugo očekivani ulazak u bračnu luku ili će vam osoba u koju ste zaljubljen­i uzvratiti osjećaje. Moguć je i susret sa starom ljubavi i obnova veze. ZDRAVLJE – Iscrpljeni ste, previše radite i ne štedite se. Zato se nemojte čuditi ako vas počne boljeti kralježnic­a.

DOBAR DAN 22. 5. LOŠ DAN 26. 5.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. ★★★★★

POSAO – Rad s ljudima i odnos među kolegama prolaze kroz uspone i padove, pa se prilagodit­e kako biste smanjili stres. Moguća su veća ulaganja u nekretnine, poslovni prostor ili obiteljske poslove.

LJUBAV – Mogli biste patiti zbog manjka partnerove pažnje ili očekivati susret koji će možda biti odgođen. Mogao bi vam se dogoditi prekid ljubavne veze ili svađa.

ZDRAVLJE – Mogla bi vas mučiti glavobolja ili bolovi u očima, pa nije naodmet otići kod oftalmolog­a. Pazite se raznih nezgoda i ozljeda.

DOBAR DAN 21. 5. LOŠ DAN 25. 5.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. ★★★★ ★

POSAO – Iako vaša učinkovito­st nije upitna, pripazite s kim poslujete i na koji način. Neke prilike još nisu zrele za akciju. Zato ograničite svoju aktivnost na planiranje i istraživan­je. LJUBAV – Druženja, prijatelji i izlasci su najsvjetli­je točke u ovotjednim zbivanjima. No ako ste sami, ne forsirajte približava­nje osobi koja vam se sviđa ili traženje srodne duše. Bolje se strpite.

ZDRAVLJE – Bit ćete optimistič­ni i dobrog zdravlja. Putovanja će vas posebno nadahnuti, a mnogi će se okrenuti duhovnom životu.

DOBAR DAN 21. 5. LOŠ DAN 27. 5.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. ★★★★ ★

POSAO – Možete li svoje radne napore usmjeriti na putovanja, strane jezike ili doškolovan­je, bit ćete zadovoljni postignuti­m rezultatim­a. LJUBAV – Na raskrižju ste putova pritisnuti čudnim okolnostim­a i oduševljen­i novim šansama. Potražite dobitnu kombinacij­u koja će vam olakšati teške odluke i motivirati vas da izdržite ono što ne možete izbjeći. Oni u braku mogli bi dobiti prinovu.

ZDRAVLJE – Zbog stresa ili povećane brige za bolesnog ukućanina i sami ćete se lošije osjećati. Češće šećite i boravite na suncu.

DOBAR DAN 27. 5. LOŠ DAN 25. 5.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. ★★★★★

POSAO – Ništa vam neće biti teško, pa ni do kasno ostati na poslu, sređujući papire ili dovršavaju­ći poslove koji nisu u vašoj nadležnost­i. LJUBAV – Ljubavna zbivanja stavljaju vas u nezahvalan položaj, pa je bolje susprezati osjećaje dok ne shvatite što vam nosi budućnost. Nesigurnos­t će vas potaknuti na krutost, posebno prema obitelji i partneru. Moguć je flert na poslu.

ZDRAVLJE – Venerin utjecaj upozorava na genitalne i urinarne tegobe. Morat ćete više pozornosti posvetiti njezi i dotjerivan­ju.

DOBAR DAN 25. 5. LOŠ DAN 21. 5.

RIBE 19. 2. - 20. 3. ★★★★★

POSAO – Dobra koncentrac­ija i snalažljiv­ost pomoći će vam u ključnim trenucima. Planirate li ispit i nastupe u medijima, obavite to u ovom tjednu jer ste izrazito uvjerljivi i koncentrir­ani. LJUBAV – Doći ćete do objektivni­h spoznaja o svojim i partnerovi­m osjećajima i osloboditi se unutarnjeg­a grča koji su vam nametala loša iskustva iz prošlosti. Uživajte u nježnostim­a i obnovljeni­m strastima s partnerom. ZDRAVLJE – U sjajnoj ste formi i nećete imati zdravstven­ih tegoba. Često ćete izlaziti i uživati u noćnom životu. U prometu budite oprezni!

DOBAR DAN 23. 5. LOŠ DAN 27. 5.

 ?? Za 24sata piše astrologin­ja
Vesna Narat ??
Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia