24sata

RADOHOLIČA­R SAM, PLAN MI JE PUSTITI SINGL

-

Marco je nastavio s lijepim riječima o svojoj mentorici Pauli, s kojom je, kako kaže, odmah uspostavio zajednički jezik.

- Govorili smo zajednički jezik od prvog dana. Ništa ne bih mijenjao. Ni jedna trzavica ili svađa nije se dogodila u ova četiri mjeseca, a s njom sam u prosjeku provodio 10 sati na dan. Jedemo skupa ručak, doručak, večeru i jedino što doma radimo je spavamo. Vjerojatno­st da se posvađamo je stvarno velika, ali nama se to nije dogodilo - izjavio je Marco. Dodao je i kako je dobro, ali da su ga treninzi izmorili. - Vjerojatno će tijelo, nakon što adrenalin padne, tražiti od mene odmor, ali će me želja da ovo ponovno radim držati više. Ja sam čovjek koji je jednostavn­o radoholiča­r te volim i živim ovo što radim. Vrlo brzo ću u studiju nastaviti pjevati i u dvorani nastaviti plesati te pripremati svašta nešto što imam trenutno u planu - kaže nam.

Marcu ovo nije jedino pobjedničk­o postolje. Prošle godine pobijedio je u showu "Zvijezde pjevaju" s pjevačicom Mijom Negovetić (20). Koji su mu planovi sad? smiriti se?

- Nije olakšanje jer svaku sezonu do sada na kraju prevlada tuga. Znaš da je gotovo, da sutra nema tih treninga i snimanja. Svi smo se sprijatelj­i, ne samo Marco i ja, sprijatelj­i smo se i s ekipom koja sve to radi - rekla je Paula te dodala kako je sve to vrlo teško i da se sad treba naviknuti na stari život.

- Nekako se sve to siječe naglo i teško je. Sljedeći tjedan ćemo prebroditi to razdvajanj­e i naviknuti se na neki stari život - dodaje. Ponosna mentorica također nam govori kako je od Marca od samih početaka imala velika očekivanja.

- Imala sam visoka očekivanja zato što sam, od kada smo se prvi put našli, vidjela koliko želi i koliko se trudi te koliko može fizički. Nisam imala mala očekivanja i znala sam da će 'rasturiti'. Lako je trenirati, ali ostati u glavi pribran, normalan, skroman, a to je najviše uspio Marco, pravi je uspjeh - govori mentorica. Usprkos lijepim iskustvima i novim prijateljs­tvima, ovaj projekt sigurno nije bio jednostava­n. Paula priznaje kako je bilo teško uskladiti privatan život i treninge, ali da je uvijek radila ono što voli.

 ?? ?? ➤ Mali Marco s majkom u Puli
➤ Mali Marco s majkom u Puli

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia