24sata

PLAZIBAT PROTIV KLU KOLEGE: TRENER ĆE BIT

Što se mene tiče, Zlatko Dalić i igrači mogu ići i podržati Plazibata na meču u Rotterdamu, rekao je predsjedni­k HNS-a Marijan Kustić

- Pišu: M. GALIĆ, F. HRNČIĆ

U ponedjelja­k

je u Zagrebu bila Gloryjeva presica ususret priredbi Glory: Collision 5, koja će biti 17. lipnja u Rotterdamu. Antonio Plazibat (29 godina, 22-4) i Tariq Osaro (27, 242-2) glavne su zvijezde tog eventa i nastupit će u glavnoj borbi večeri. Obojica su bili na konferenci­ji u hrvatskoj metropoli.

Ulog je titula privremeno­g prvaka u teškoj kategoriji. Pobjednik će na prvaka Rica Verhoevena, koji je trenutačno ozlijeđen.

- Prozvao sam ga, a on se ozlijedio. Nemam pojma je li na odmoru. Čujem da ide na karaoke - rekao je Plazibat. Plazibat i Osaro nakon presice pozirali su s privremeni­m pojasom. Na pozornici im se pridružio i Mirko Filipović. Nigerijac Osaro gledao je Cro Copa s divljenjem, primaknuo se, podigao palac u zrak i zamolio za fotku. Plazibat i Osaro treniraju u istom klubu, Mike's Gymu, koji drži Mike Passenier. Legendarni trener neće biti ni u jednom kutu nego će jednog pomoćnog trenera poslati Plazibatu a jednog Nigerijcu.

- Mislim da će Mike navijati za mene - priznao nam je Plazibat.

Na presicu je došao i predsjedni­k HNS-a Marijan Kustić. Podsjećamo, Hrvatska će tih dana sudjelovat­i na završnici Lige nacija. Nogometna reprezenta­cija 14. lipnja u Rotterdamu igra protiv Nizozemske, a finale, ako prođe, 18. lipnja u istom gradu protiv Italije ili Španjolske. Utakmica za treće mjesto igra se također 18. lipnja, ali u Enschedeu.

prepustiti izborniku Zlatku Daliću. Što se mene tiče, svi mogu ići gledati Plazibata - rekao je Kustić. Dolazi li titula u Hrvatsku? - Dolazi! Dolazi prvo privremena, zatim prava, pa obrana pojasa - rekao je hrvatski kikboksač.

Mislite li da se, ako osvojite titulu, može dogoditi da se borite u Areni Zagreb protiv Verhovena?

- Nije nemoguće! Pilam šefove Gloryja s tom idejom. Vidjet ćemo.

Najdraže mjesto za opuštanje? - Leći u krevet i igrati 'plejić'

- Odluku ću

(PlayStatio­n, op. a.) ili briškulu. Kako ste se osjećali kad vas je HNS ugostio?

čast. Najdraži hrvatski nogometaš? Luka Modrić očit je odgovor, to bi svatko rekao. Iz Splita sam, pa obožavam Marka Livaju, drag mi je i Josip Juranović. Da sam nogometaš, bio bih stoper ili špica.

Na koju pjesmu izlazite u Rotterdamu?

- Grše: 'Prvak'.

Kamo idete na odmor nakon borbe?

- Obećavam curi već neko vrijeme da ćemo nekamo otići i nikad to ne ispunim. Mislim da će tako biti i ovaj put. Doći ćemo nakon borbe u Split. Otići do Vranjica (naselje u Solinu, op. a.). Prodat ću joj priču da je to Venecija - smije se Plazibat.

Na undercardu Gloryjeva eventa u Rotterdamu naći će se još jedan hrvatski kikboksač. Đakovčanin Andrej Kedveš (26, 18-4). Protivnik će mu biti britansko-latvijski kikboksač Marek Pelcis (24).

- Bolji sam borac - rekao je Kedveš. ■

- Bila mi je

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia