24sata

DOKTORICA SE OKITILA LENTOM

Reviju sam odradila u nižim štiklama nakon teške ozljede koljena, kaže Petra

- Piše: ENA DOMIĆ ČALDAREVIĆ

Zgodnu doktoricu

Petru Meštrić publika je upoznala u showu "Brak na prvu", a u utorak je osvojila i titulu Miss fotogeničn­osti na izboru za Lice godine Zagreba 2023.

- Još kao djevojčica željela sam sudjelovat­i na izborima za Miss. Reviju sam odradila u nižim štiklama nakon teške ozljede koljena i to mi je bio veliki izazov, ali u životu sam naučila da ne postoji savršeno vrijeme i savršen trenutak nego da trebamo iskoristit­i svaku priliku koja nam se pruži, inače ćemo provesti život u čekanju - otkriva nam Petra. Priznala nam je i da je vrlo zadovoljna životom nakon pojave na malim ekranima. - Radim kao liječnica u ordinaciji opće medicine u Zagrebu. I dalje kreiram sadržaj za Instagram. U showu sam naučila puno toga o sebi, upoznala divne ljude s kojima sam još u kontaktu, a u nekim trenucima testirala sam i svoje granice tolerancij­e - kaže. Plavokosu Petru javnost je prozvala "najzgodnij­om hrvatskom doktoricom", što joj izrazito imponira, ali skromno dodaje kako ima još mnogo lijepih žena u struci. Na predrasude ne obraća pažnju jer, kako kaže, one najviše koče pojedince koji ih imaju. Od novosti na privatnom planu, otkrila nam je da je zaljubljen­a preko ušiju.

- Ne sjećam se kad sam se posljednji put tako osjećala. Samo se nadam da će me on uskoro shvatiti ozbiljno - kaže. Unatoč tome, muškarci joj šalju poruke, a u njenom inboxu ima svega.

- Neke su poruke stvarno vrlo lijepe, ali ima i onih neugodnih - priznaje nam doktorica i influencer­ica, koja do daljnjega misli "hendlati" oba zanimanja. - Mislim jedino povezati ta dva posla. Postoje neke grane medicine koje me zanimaju više, pa ću ih spojiti s javnim istupanjim­a na društvenim mrežama. Javljaju mi se mnoge žene koje proživljav­aju svakakve osobne trenutke, a usporedivš­i se sa mnom, šalju mi pitanja u inbox. Krenula sam već s nekim temama, a bit će ih još - govori nam Petra, koja je progovoril­a i o "emotivnom prejedanju".

- Moji trigeri za prejedanje

bili su stres i nezadovolj­stvo nekom situacijom. Također, nisam poznavala energetsku vrijednost namirnica, a obožavam i fast food, tjestenine i sve ono što ne bih trebala. Sad te namirnice gledam kao ‘nagradu' i učim zdravije kuhati. Moj cilj je zdravlje. ■

 ?? ??
 ?? ?? ➤ Radi kao liječnica u ordinaciji opće medicine u Zagrebu
➤ Radi kao liječnica u ordinaciji opće medicine u Zagrebu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia