24sata

’PA ČIPKU VOLE I MUŠKARCI...’

Lana Puljić osmislila je modnu kombinacij­u finalistu Dore, Alenu Đurasu, i njegovim plesačima. Kaže kako se rijetki odvaže na tu kombinacij­u...

- Piše: PAULA PETROVIĆ

Jedan od najupečatl­jivijih

outfita na ovogodišnj­oj Dori bio je svakako onaj Alena Đurasa, koji je nastupao s pjesmom "A Tamburitza Lullaby". Rijetko tko se ohrabri od muškaraca nositi čipku i dolčevitu, a mišljenja su podijeljen­a. Dok su jedni oduševljen­i modnom kreacijom pjevača, drugi se zgražavaju.

- Nakon njegova nastupa puno mi ih se javilo, i to baš muškarci, kojima se sviđa dolčevita i žele naručiti da im napravim - rekla nam je Lana Puljić, zagrebačka dizajneric­a.

Dok su neki na društvenim mrežama hvalili Alenovu čipku, neki su je oštro kritiziral­i.

“Nije mi jasna ova bluza na muškarcu", samo je jedan od komentara gledatelja. Dizajneric­a zaslužna za čipku i bisere na

Alenu Đurasu je Lana Puljić, kći najmoćnije žene hrvatskog biznisa Ljerke Puljić. Inače, Ljerka je godinama važila za najmoćniju ženu hrvatskog biznisa, a javnost ju je doživljava­la kao desnu ruku Ivice Todorića. Alena i Lanu spojila je bliska prijatelji­ca Paula Jeričević, plesačica iz showa "Ples sa zvijezdama". Priznaje nam kako su odmah "kliknuli" na prvu.

- Alen je imao viziju

kako želi svoj outfit, objasnio je koncept. Htio je nešto drugačije, a opet da bude prikladno i scenski - rekla nam je Lana te dodala kako je ovaj outfit svakako "skok" od njegovih prijašnjih kombinacij­a na nastupima.

Na sebi je Alen imao, objašnjava nam dizajneric­a, odijelo od satena, ispod kojega je nosio čipkastu dolčevitu te bisere na sakou i hlačama, koji su popratili cjelokupni izgled. Osim njega, Lana je obukla i plesače. Nastupali su u ružičastim odijelima. Za druge izvođače i njihove odjevne kombinacij­e Lana ima samo riječi hvale. Posebno je izdvojila kostime Leta 3, Marcele i Natalie Balmix.

- Letovci su dosljedni sebi i super mi je njihova priča, tako da razumijem i kostime. Marcela je svojim outfitom ostala 'svoja', a Natalie i njene plesačice bile su vrlo upečatljiv­e. Usklađene i scenski atraktivne. Doživjela sam ih kao svojevrsni hommage Merlinki, što je uz pjesmu savršeno sjelo opisala nam je Lana.

oblači brojna glumačka lica, a sa Slavkom Sobinom i Tihanom Lazović odlično surađuje. Iz glumačkog svijeta polako prelazi u kreiranje odjevnih komada za glazbenike. ■

Inače, Lana često

 ?? ?? Alen Đuras nosio je čipku i dolčevitu (lijevo); Lana Puljić na reviji u Milanu (u sredini); Severina i Letovci su ostali dosljedni sebi (desno)
Alen Đuras nosio je čipku i dolčevitu (lijevo); Lana Puljić na reviji u Milanu (u sredini); Severina i Letovci su ostali dosljedni sebi (desno)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia