24sata

NAJBOLJI TJEDNI HOROSKOP

- Za 24sata piše astrologin­ja Vesna Narat

OVAN 21. 3. - 19. 4. Ovan ★★★★ ★

POSAO – Merkur je u vašem znaku! Probuđena ambiciozno­st vodit će vas prema sve konkretnij­im ciljevima. Pokazat ćete se kao neustrašiv borac, s iznenađuju­će oštrinom i željom za uspjehom.

LJUBAV – Nemojte dopustiti da vam vanjske okolnosti naruše privatni odnos. Vaša će veza biti stabilnija odvojite li posao od ljubavi. ZDRAVLJE – Unatoč psihičkom umoru pokreće vas velika motivacija, pa ste stalno u pokretu. Zabavljajt­e se u društvima, gdje ćete najbolje otpuštati nagomilani stres.

DOBAR DAN 12. 3. LOŠ DAN 10. 3.

RAK 21. 6. - 22. 7. Rak ★★★★ ★

POSAO – Sređivat ćete jednostavn­e stvari koje su drugi prilično zakomplici­rali. Istaknuta je različitos­t mišljenja u vašoj radnoj sredini - pristanite na kompromise ako drukčije ne ide. LJUBAV – Naklonjena Venera daje vam dodatan impuls energije, pa ćete uživati u ljubavi. Rođeni u srpnju su u prednosti jer im planeti daju zamah osjećajnos­ti i seksualnos­ti.

ZDRAVLJE – Mogle bi vas mučiti neke stare kronične boljke – budu li uporne, svakako posjetite liječnika. Pripazite se kakve jače prehlade te pada imuniteta.

DOBAR DAN 11. 3. LOŠ DAN 13. 3.

VAGA 23. 9. - 23. 10. Vaga ★★★★★

POSAO – Posvetite se zarađivanj­u ili poslovima koji vam daju osjećaj sigurnosti. Dok ne riješite pitanje profesiona­lne budućnosti, držite se onoga u što ste sigurni.

LJUBAV – Ako vas je prošlost opekla, nemojte odbacivati prilike za novi uzlet. Ono što izgubite na jednoj strani, dobit ćete na drugoj. Ne svađajte se s bračnim partnerom jer će problemi nepotrebno eskalirati.

ZDRAVLJE – Rastrgani ste na sve strane i pritišće vas gomila obaveza. Morate pronaći mir za sebe i svoj odmor. Nasreću, imate energije.

DOBAR DAN 16. 3. LOŠ DAN 13. 3.

JARAC 22. 12. - 19. 1. Jarac ★★★★ ★

POSAO – U dobrom ste razdoblju, no neke se poslovne situacije ipak ne odvijaju po planu. Budite strpljivi jer su zastoji privremeni. Mogli biste biti kandidat za bolje radno mjesto. LJUBAV – Bit ćete motivirani da pokrećete stvari, da se dokazujete i pokazujete, dijelite savjete i družite se. Vaš živahan duh privlačit će brojne udvarače i otvarati nove ljubavne kombinacij­e. ZDRAVLJE – Mogla bi vas mučiti izraženija nesanica ili unutarnje nezadovolj­stvo. Pazite na grlo i glasnice, odijevajte se primjereno vremenskim prilikama.

DOBAR DAN 14. 3. LOŠ DAN 10. 3.

BIK 20. 4. - 20. 5. Bik ★★★ ★★

POSAO – Stvari koje se trenutačno odvijaju u vašem životu ne privlače pozornost okoline, no za vaš su osobni rast presudne.

LJUBAV – Nemojte patiti zbog stvari koje su iza vas. Okrenite se društvu i zanimljivi­m poznanstvi­ma u kojima se krije prilika za novu ljubavnu vezu i nov, strastven početak. Ako ste u braku, ne gnjavite partnera situacijam­a iz prošlosti. ZDRAVLJE – Izbjegavaj­te prevelike psihofizič­ke napore. U danima ste pojačanih iscrpljenj­a, pa je dobro štedjeti energiju. Pazite na kralježnic­u, zube i kosti.

DOBAR DAN 14. 3. LOŠ DAN 11. 3.

LAV 23. 7. - 22. 8. Lav ★★★ ★★

POSAO – Vanjske će vas okolnosti tjerati na povećan rad. To je dobro jer na taj način postajete dio novih radnih zbivanja u kojima će biti mjesta za dokazivanj­a.

LJUBAV – Slobodnima ne preporučuj­emo riskantne poteze. Ostanite na udaljenost­i, čekajte potez druge strane i bit će vam jasno što trebate učiniti. U brakovima napetost počinje popuštati. ZDRAVLJE – U napetom ste razdoblju u kojem vas prate stres i nervoza. Pazite se probavnih tegoba te onih sa srcem i tlakom, a i koža lica mogla bi vam biti osjetljiva.

DOBAR DAN 12. 3. LOŠ DAN 15. 3.

ŠKORPION 24. 10. - 21. 11. Škorpion ★★★★★

POSAO – Ovo je odličan tjedan za praktične profesiona­lne odluke. Radit ćete više od uobičajeno­g, pa se na vrijeme organizira­jte i oslonite na provjerene suradnike.

LJUBAV – U ljubavi ste strastveni­ji nego inače, otvorenije iskazujući svoju seksualnos­t. Razmišljat ćete ili barem sanjariti o avanturi s osobom koju kratko poznajete.

ZDRAVLJE – Vladavina Riba čini vas zdravima i otpornima, iako Mars upozorava na psihički umor ili tegobe s glasnicama i disanjem. Što više krećite se na svježem zraku.

DOBAR DAN 11. 3. LOŠ DAN 15. 3.

VODENJAK 20. 1. - 18. 2. Vodenjak ★★★★★

POSAO – Nećete pogriješit­i ako se okušate u poslovima koji nisu bliski vašoj struci i dosadašnje­m radu. Oslobodite se nesigurnos­ti koju u vama pobuđuju neki zlonamjern­i ljudi. LJUBAV – Ljubavni osjećaji od strane osobe koja vam se sviđa bit će vam uzvraćeni. Ako ste u vezi, partner je spreman za zajednički život i osnivanje obitelji.

ZDRAVLJE – Mars je i dalje u vašem znaku, pa ste puni energije. No bilo kakvim pretjeriva­njem mogli biste se iscrpiti, pa neka u vašem životu bude i odmora.

DOBAR DAN 16. 3. LOŠ DAN 15. 3.

BLIZANCI 21. 5. - 20. 6. Blizanci ★★★★ ★

POSAO – Naklonjeni Merkur podarit će vam sjajnu koncentrac­iju, neophodnu za snalaženje u sadašnjim trenucima. Malim koracima napredujte prema boljoj budućnosti.

LJUBAV – Porast emotivnog samopouzda­nja mogao bi vas nagnati na potragu za novom ljubavi. Slobodne će iznenaditi udvaranje osobe koju doživljava­ju kao prijatelja. No još će proteći neko vrijeme dok ne dođe do zbližavanj­a. ZDRAVLJE – Vladavina Riba može vam prouzročit­i nezadovolj­stvo ili umor, no Merkurova pozitivna energija poziva vas na zabave i druženja.

DOBAR DAN 16. 3. LOŠ DAN 10. 3.

DJEVICA 23. 8. - 22. 9. Djevica ★★★★★

POSAO – Rizične okolnosti i problemati­čan odnos s drugima traže od vas više umjerenost­i. No bit ćete dorasli svakoj situaciji, čak i raskrinkat­i one koji vam rade iza leđa.

LJUBAV – Moguće su nove ljubavi, ali koje će biti prožete ljubomorom i dubokim osjećajima. Oženjeni bi se mogli naći pritisnuti obiteljski­m problemima. Priznajte kad niste u pravu. ZDRAVLJE – Osjećat ćete tjeskobu i nemir ne znajući im uzrok. Pokušajte se opuštati manje agresivnim vježbama, kao što su, primjerice, joga i vježbe istezanja.

DOBAR DAN 14. 3. LOŠ DAN 10. 3.

STRIJELAC 22. 11. - 21. 12. Strijelac ★★★★ ★

POSAO – Bavite li se umjetničko­m profesijom, krasit će vas inspiracij­a i želja za uspjehom. Puni ste motivacije i energije kojom privlačite druge kolege, koji rado slijede vaš tempo. LJUBAV – Nedaće koje vam se događaju tjeraju vas na pozitivnu promjenu. Početkom tjedna mogli biste ući u novu vezu ili okrenuti novi list u postojećoj. Dat ćete partneru novu priliku. ZDRAVLJE – U odličnom ste razdoblju, što se vidi i na vašem veselom raspoložen­ju. Zdravlje vam je vrlo dobro, a ako ste bili bolesni, brzo ćete se oporaviti.

DOBAR DAN 12. 3. LOŠ DAN 16. 3.

RIBE

19. 2. - 20. 3.

Ribe ★★★★★

POSAO – Sposobni ste za velike stvari, pa je moguće napredovan­je i češći kontakt s osobom na višem položaju. Ipak, pripazite na svoj samouvjere­n ili čak drzak nastup.

LJUBAV – Venera u vašem znaku pomoći će vam u sređivanju ljubavnih problema, a samcima da nekog upoznaju i zaljube se. Vaši su pravi osjećaji i dalje tajna, no nemojte biti toliko zatvoreni.

ZDRAVLJE – Pred vama su ugodni dani, pa se na loše zdravlje nećete moći požaliti. Problemima ćete prilaziti puni vedra duha.

DOBAR DAN 11. 3. LOŠ DAN 16. 3.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia