24sata

ALENOVA BIVŠA? KAO JA S DUŽOM KOSOM

Počeli su burno, no Ana tvrdi da im se odnos ipak popravio ’WINNIE POOH’ DOBIO PET ZLATNIH MALINA

- Piše: DORA PEK

Vidjeti kako

izgleda njegova bivša bio je dio zadatka koji smo dobili, a ne moja potreba. Sama nemam potrebu kopati po njegovoj prošlosti jer nismo na toj emocionaln­oj razini, a i tad bi bilo čudno. Ne bi mi smetalo da je on pitao kako izgleda moj bivši, iako smo kroz raniju priču oboje nekako opisali svoje bivše partnere. Govori nam to Ana Jakuš nakon što je u pretprošlo­j epizodi sociološko­g eksperimen­ta "Brak na prvu" zamolila reality supruga Alena Vlahovića da joj pokaže fotografij­u bivše djevojke.

Bez veze. Ista ja s dužom kosom i deset kilograma manje - rekla je Ana te dodala kako je očekivala "neku krasoticu". Kaže kako je u tom trenutku bila sarkastičn­a i da Alen to zna.

- Često ju je opisivao i isticao njezin izgled. Djevojka je stvarno lijepa i mislim da nema potrebe za daljnjom dramom oko toga - ističe.

- Nije Heidi Klum.

Pitali smo je misli li, kad je već komentiral­a da izgleda slično kao Alenova bivša djevojka, da ipak ima šanse kod njega.

- To bi pitanje trebalo postaviti obostrano. Karakterno više imamo razlika nego sličnosti koje bi nas mogle spojiti - istaknula je. Alenova reality supruga u proteklih je nekoliko epizoda pokazala drugu stranu osobnosti. Počela mu je oštrije odgovarati i suprotstav­ljati mu se. Medeni mjesec, koji je trebao biti idiličan, bio je pun svađe i neslaganja. Većinom se sve vrtjelo oko Alenove izjave s vjenčanja, kad je Ani otvoreno rekao kako ona nije njegov tip.

- Dodatno je utjecalo na mene što Alen nije bio isti ispred i iza kamere. Pokušavala sam to pokazati. Sigurno da ima trenutaka u kojima smo oboje preburno reagirali, ali to bih pripisala trenutku i situaciji u kojoj smo se tad nalazili - kaže Ana.

Upravo zbog tih naglih reakcija Anu su gledatelji često na društvenim mrežama nazivali jadnom.

oduvijek komentiral­i i uvijek će. Prestala sam čitati komentare jer ima ružnih, čak i o drugim parovima, koji su u dobrim odnosima, kao i na nas, koju smo počeli 'burnije'. Zna se da se još nije rodio tko bi svima ugodio. Nije moje da se trudim svima ugađati i ponašati se prema njihovim komentarim­a. I ja bih možda voljela da su neke stvari ispale drukčije, ali tako je bilo tad. To što oni komentiraj­u ne znači da me poznaju i da su u pravu - objasnila je.

Ipak, čini se kako je sad izgladila odnos s Alenom.

- Odnos Alena i mene se popravio. Počeli smo više razgovarat­i i zezati se i samim time atmosfera je bila ugodnija. Bilo mi je drago čuti da osjeća emocionaln­u povezanost zaključila je Ana. ■

- Ljudi su

Prije jučerašnje dodjele Oscara, u Los Angelesu su tradiciona­lo dodijeljen­e i Zlatne maline, nagrade za najlošija ostvarenja na velikom platnu u protekloj godini. Najviše Malina dobio je horor “Winnie-thePooh: Krv i med”. “Nagrađen” je u čak pet kategorija: za najlošiji film, najlošiju režiju, najlošiji scenarij, najlošiji filmski par i najlošiji remake/ripoff/nastavak. (kb) ■

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia