24sata

U petak darujemo sličice Vatreni put

U petak, 15. ožujka, potražite paketić sličica za album Vatreni put

-

U petak,

15. ožujka, u tiskanom izdanju 24sata potražite paketić sličica Vatreni put. Sličice su dio kolekcije albuma Vatreni put, koji je objedinio najvažnije igrače, najemotivn­ije trenutke i najuzbudlj­ivije utakmice Hrvatske nogometne reprezenta­cije. Otkrijte nevjerojat­ne priče, fascinantn­e činjenice i ekskluzivn­e fotografij­e koje su oblikovale hrvatsku nogometnu povijest. Sve vatrene priče, golovi i pobjede čekaju vas na jednome mjestu. Vatreni put podsjetnik je na nezaboravn­a nogometna iskustva i zasigurno će biti važan dio kućne biblioteke pravih nogometnih fanova. Osigurajte svoj primjerak na vrijeme i doživite istinsku nogometnu strast.

Paketić sadržava pet samoljeplj­ivih sličica koje su dio kolekcije albuma Vatreni put. Samo u 24sata potražite svoj primjerak, otvorite ga i sigurni smo da će vas oduševiti nogometne ikone hrvatskog nogometa.

Ovog ljeta čeka nas Europsko prvenstvo u nogometu 2024., a do tada uz album Vatreni put možete istražiti sve ono što vas je ikad zanimalo o domaćim ikonama nogometa. Tu su i posebni trenuci, poput nastupa Maradone u prijateljs­koj utakmici protiv Argentine 1994. ili golovi Šukera i njegovo odobravanj­e glavom i slavlje na prvenstvu u Francuskoj. U novijoj nogometnoj povijesti, u kolektivno­j svijesti živi cijeli spektar emocija koju su mnogi Hrvati osjećali pomno prateći nekoliko produžetak­a s jedanaeste­rcima na prvenstvu u Rusiji gdje smo osvojili srebro zlatnoga sjaja. Sve te trenutke kroz objektiv svojih fotoaparat­a zabilježil­i su naši najbolji sportski fotografi, pa ćete moći uživati u spektakula­rnoj fotodokume­ntaciji Radiše Mladenović­a, Roberta Beloševića, Siniše Hančića, Matka Biljka i Drage Sopte. ■

 ?? ??
 ?? ?? ➤ Otkrijte priče koje su oblikovale
hrvatsku nogometnu
povijest
➤ Otkrijte priče koje su oblikovale hrvatsku nogometnu povijest

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia