24sata

’Šokirala sam se kad su me izbacili iz ‘Tko to tamo pjeva?’

Mislili su da ne zna pjevati, a ona im je dokazala suprotno

- Piše: MONIKA KAVEDŽIĆ

Jednom prilikom

sam statirala u BBC-jevoj seriji 'The Playlist', gdje sam upoznala zanimljive ljude te sklopila nova prijateljs­tva. Upoznala sam dragu Asju, koja me pozvala u show 'Tko to tamo pjeva?', govori nam Valentina Krajna (25), koja se kao tajni glas predstavil­a u prvoj epizodi emisije. Upoznali smo je kao tenisačicu, a natjecatel­j Dražen Trogrlić eliminirao ju je odmah u prvoj rundi. Smatrao je da Valentina ima loš glas, a ona mu je pokazala potpuno suprotno. Kako kaže, bila je šokirana nakon što ju je odlučio izbaciti.

Glazbom se bavi od djetinjstv­a. Išla je na zborove te je paralelno pohađala srednju glazbenu školu i gimnaziju. - Oduvijek me zanimalo pjevanje, no pravo školsko postavljan­je glasa bilo je 'operno pjevanje'. Nije bilo izbora želim li pop glazbu ili opernu. Tako sam i otkrila da sam koloraturn­i sopran. Službeno se više na bavim opernim pjevanjem, ali svakako nisam odustala od toga - kaže.

Uspjehe u glazbenoj karijeri niže već godinama, a jedan od najvećih bio joj je nastup na Splitskom festivalu 2023. godine. Uskoro s glazbeniko­m Jacquesom Houdekom ide na turneju u Kinu.

par godina moj otac bio na turneji u Kini s duetom Krajna i Stašić, tako su i ove godine bili pozvani na svoju drugu turneju. No odlučili su proširiti sastav benda, koji nosi i novo ime: Flame 4 Ever, u kojem su Antun Stašić, Jacques Houdek, Marjan i Valentina Krajna govori.

Radi i na novoj pjesmi, zbog koje je vrlo uzbuđena.

- Jako se veselim i nadam se da će vam se svidjeti - zaključuje.

- Kako je prije

 ?? ?? Uskoro s Jacquesom Houdekom ide na turneju u Kinu
Uskoro s Jacquesom Houdekom ide na turneju u Kinu

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia